hirdetés

Ultenic robotporszívó akció EU raktárból

Igazi karácsonyi ajándék

hír
Ultenic robotporszívó akció EU raktárból 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-12-07

Az Ultenic TS1 még egy új modell, csak pár hónapja jelent meg, de nagy jövőt jósolok neki. A gép erős, fejlett a felmosási technológiája és a tudásához mérten kifejezetten olcsó. Az EU raktár fesztivál alkalmából kértünk rá kupont és kaptunk is, így meg lehet jó áron rendelni és mivel EU raktárból szállítják, ez még ide is ér karácsonyig. A kistesója, a sima TS modell is kuponozható és valamivel olcsóbb is.

Az egyik legjobb dolog benne a felmosás. A legtöbb robot már tudja ezt a feature-t, de nem úgy, ahogy az Ultenic TS1. Két köralakú felmosópárnával rendelkezik, amiket gyorsan forgat, így tisztítja meg a felületet sokkal hatékonyabban, mint más átlagos porszívók. A technológia nem egyedülálló, de ebben az ársávban azt hiszem, hogy ez a első gép, ami ilyet villant.

Az EU raktár fesztiválon jó áron rendelhető, csak 74 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a RendKinai033  egyedi kuponkóddal, ami elég impozáns ár és természetesen most megrendelve ez még ide is ér karácsonyig. A kistesója, az Ultenic TS is rendelhető, az pedig a RendKinai036  egyedi kóddal 71 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és nagyjából csak annyi a különbség, hogy egyszerűbb a felmosórendszere.

hirdetés