hirdetés

Ultenic állóporszívók fantasztikus kuponokkal

Most érdemes megkaparintani az U10 vagy az AC1 modellt

hír
Ultenic állóporszívók fantasztikus kuponokkal 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-11-21

Most két új kupon érkezett hozzánk a Geekbuyingtól, amivel fantasztikus áron vásárolhattok Ultenic állóporszívókat. Az egyik modell az U10 Pro, amit 27 000 pascalos szívóerővel vérteztek fel, a másik pedig az AC1, ami sokak kedvence lesz, hiszen nemcsak felszippantja a koszt, hanem fel is mos. A legkényelmesebb benne az öntisztító és önszárító funkció, így a forgóhengerek nem fognak bebüdösödni. Mindkét termék európai raktárból és ingyenes szállítással érkezik.

Ultenic AC1 száraz-nedves állóporszívó

Az Ultenic AC1 egy olyan állóporszívó, amely víztartállyal is rendelkezik, és dupla hengerkefét forgat, ami fel is mos, sőt felszedi a lehullott ételmaradékot. Négyféle teljesítményfokozatban tudjátok használni – amiben van sima folyadékfelszedő mód is, ha kiömlene valami -, sőt a dupla forgóhengeres fejen egy infravörös kosz érzékelőt is találtok, így a gép magától tudja állítani a szívóteljesítményt.

A működési állapotokat és a töltöttséget egy beépített kijelző mutatja, így elég egy pillanatra bekapcsolni, és ellenőrizhetitek az akku töltöttségét. A telep 45 perc működési üzemidőt biztosít, de cserélhetitek is, ha nem lenne elég. A tiszta és a koszos víztartály is 1 literes, ami nagyjából 200 négyzetméterre elegendő, vagyis nagyobb házakat is ki tudtok vele takarítani. Társítható okostelefonos applikációhoz is, sőt egyes funkciók még hangasszisztenssel is vezérelhetők. Kényelmi funkció az öntisztítás és szárítás, így a forgóhengerek nem fognak bebüdösödni, ráadásul a baktériumokat is pusztítja.

Az Ultenic AC1 a Geekbuying 8BATUX4  kuponjával 65 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihető az európai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés