hirdetés

Ülésfűtéssel és szélvédő takaróval készülhetünk a télre

Két kedvelt autós termék is akciós

hír
Ülésfűtéssel és szélvédő takaróval készülhetünk a télre 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-11-09

A teleink már nem olyanok, mint régen, de a kocsiba még mindig jól jön az ülésfűtés és a szélvédő takarónak is van értelme, mert sokszor lefagynak az ablakok, kapargatni pedig nem nagy öröm. E két termékre kaptunk kupont a Banggoodtól és ezeket érdemes most rendelni.

Szélvédő takaró

Ha reggel vakartátok már a lefagyott szélvédőt 5-10 percig, akkor már tudjátok, mennyi fáradságot és lefagyott ujjpercet jelent az elégtelen felkészülés. A probléma megoldása egyszerű, egy leselejtezett takaró kiküszöbölné a hólepte szélvédő problémáját, de a lefagyás ellen viszont nem igazán véd, mert átázik, és ráfagy az ablakra. Ha teljesen tiszta, fagyásmentes szélvédőt szeretnétek, érdemesebb egy erre kitalált cuccot használnotok, olyat mint a Banggoodról rendelhető „Universal Winter Car Snow Shield Windscreen Half Cover Sun Protection Cover Snowproof Frostproof And Dustproof”, azaz egy fagy-, hó- és porálló szélvédő takaró és napfényvédő. 

Vízálló anyagból készült, kiváló védelmet nyújt a hó, jég és fagy ellen. Úgy tervezték, hogy szinte az összes autó szélvédőjéhez illeszkedjen, ezért teljes takarást biztosít. Magas minőségű szövetből készült, 253×117 cm méretű. A telepítése egyszerű, csak helyezzétek fel a szélvédőre, az elasztikus pántok és a horgok biztosítják a rögzítést, így nem tudja a szél levinni. Kaptok mellé egy tokot is, amibe könnyen betehetitek az összehajtogatott takarót a használat után.

Banggoodról a BGDB189  kuponnal 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, ingyenes szállítással. További remek 11.11-es akcióhoz pedig kattintsatok ide.

hirdetés