hirdetés

Újra kuponozható a BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés

Friss, tápanyagban gazdag gyümölcs- és zöldséglevek

hír
Újra kuponozható a BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-11

A hidegen préselt levek az egészséges életmód egyik fontos elemei. A BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés segítségével egyszerűen készíthetsz friss, tápanyagban gazdag italokat, amikben megmarad a gyümölcsök és zöldségek minden értékes összetevője. Ez az okos kialakítású gép nemcsak hatékonyan működik, de a tisztítása is gyors, így a reggeli smoothie elkészítése sosem volt még ennyire könnyű. Ha egészséges életmódra vágysz, ezzel a géppel nap mint nap támogatni tudod a szervezetedet.

Lassan forgó, 85-115 fordulatos motorja minimalizálja az oxidációt, ami azt jelenti, hogy a lé frissebb, élénkebb ízű és hosszabb ideig eltartható. Az anti-drip funkció pedig megelőzi a cseppek okozta kellemetlen szennyeződéseket, így tisztább marad a konyhapult is.

A BlitzHome BH-JC01 nemcsak a teljesítményével tűnik ki, hanem kompakt méretével is. A 28×11,5×33,5 cm-es gép elfér a konyhapulton, tömege pedig 3,9 kg, így egész könnyen mozgatható. Az 550 ml-es hulladékgyűjtő és a 450 ml-es juice tartály elegendő helyet biztosít a napi adagokhoz. A praktikus kialakítás, a csendes működés és az egyszerű tisztítás miatt ez a gép ideális választás minden olyan háztartásba, ahol fontos a tápanyagokban gazdag, friss gyümölcs- és zöldséglé. Ha szeretnél a termékről még többet megtudni, akkor olvasd el a róla készült tesztünket is itt.

A BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés a BG6070d9  kuponkód felhasználásával most 24 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Ebben az árban a szállítás is benne van, ráadásul a termék gyorsan és biztonságosan érkezik hozzád a cseh raktárból.

hirdetés