hirdetés

Újra kapható a BlitzHome mosogatógépe

Ha nem akartok vagy tudtok beépíteni egyet

hír
Újra kapható a BlitzHome mosogatógépe 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-10

Újra kapható a BlitzHome mosogatógépe, ami egy konyhapultra tehető, nem túl nagyméretű darab. Tipikus rétegcucc, oda érdemes ilyet tenni, ahonnan majd egyszer el akarjátok hozni vagy valamiért nincs lehetőség a beépítésre. Például kollégium, telek, időszakos ott tartózkodások, ahol nincs hozzá kiállás, és még sorolhatnám. A piacon nem nagyon van konkurenciája, így azt nem állítanám, hogy dúskálni lehet az alternatívákban. Ráadásul sokszor ez sem kapható, szóval akinek kell egy, az használja ki az alkalmat.

Ötféle mosási mód közül választhatunk, van normál, gyors, erős, ECO és a már említett gyümölcsmosó funkció. Ezek nyilván elég beszédesek, a gyors módban 29 perc alatt végez a gép, míg az ECO hosszabb ideig tart, de energiát és vizet lehet vele spórolni.

Az applikáció alapú vezérlés ebben a szegmensben egészen kiemelkedő, a gép csatlakozik a telefonunkra, ahol valós időben látjuk, hogy épp hol tart a program, és időzíteni is lehet. Ez utóbbi funkció rendkívül hasznos, így akár be lehet azt is állítani, hogy akkor dolgozzon a berendezés, amikor nem vagyunk otthon. Az alkalmazás nem feltétlenül szükséges a vezérléshez, alapvetően remek kezelőfelülete van az előlapján, ahol választhatunk a különféle módok között. A készülék előlapja ablakos, így láthatjuk, hogy hogyan áll a mosogatás. Ha vége a tisztítási fázisnak, akkor meg is szárítja az edényeket 75 Celsius-fokos forró levegővel, amivel együtt jár a sterilizálás is.

A gépnek alig van konkurenciája, itthon ilyeneket csak nagyon korlátozottan árulnak. A Banggoodon most a BGd75d35  kuponkódot kell hozzá bepötyögni, így pedig a végösszeg 83 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz. EU raktárból érkezik, a szállítási költség 1500 Ft.

hirdetés