hirdetés

Újra „Hekka time”, ami ismét olcsó eszközöket jelent

Ma a takarításé a főszerep

hír
Újra „Hekka time”, ami ismét olcsó eszközöket jelent 1

Forrás: Hekka

írta: Don Kartács
2023-05-10

Újra Hekka akciók és ismét a takarítás került előtérbe, hiszen ezek a fránya porcicák csak nem akarnak örökre eltűnni. Van itt minden, mi „szem-szájnak ingere”, ahogy a Walesi bárdokban írják, robotporszívó, állóporszívó, kicsi és nagy, drága és olcsó. Egy viszont biztos, hogy mindegyik EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással és az áfát is intézi a termékek után a cég.

Ilife H75 – Belépőmodell nagyon olcsón

A H75 egy 22 000 Pa szívóerejű állóporszívó, ami a 2500 mAh-s akkumulátorával 45 perces üzemidőt ígér normál módban (10 kPa szívóerővel). Érdekesség, hogy a portartálya rendkívül nagy, 1,3 literes, így csak igen ritkán kell üríteni, a másik remek húzás pedig, hogy a LED-es motoros fejhez kétféle kefét adnak, az egyik a kemény padlóra, míg a másik inkább szőnyegek tisztítására alkalmas. A porszívó különlegessége a teleszkópos cső, amit nem gyakran látni állóporszívós körökben, de logikus a dolog, hiszen egyrészt nem vagyunk egyforma magasak, másrészt vannak helyek, ahol rövidebb csővel könnyebb takarítani.

Az Ilife H75 41 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha felhasználjátok a HKH75HU  kupont, ezért az összegért cserébe pedig megkapjátok a porszívót, a két különböző kefét a motoros fejbe, egy fali tartót és még két szűkítő fejet is.

Egy dokkolón lehet tárolni a porszívót, amin az összes kiegészítőnek van helye, amikből nem kapunk nagyon sokfélét, de jár hozzá egy szűkítő, egy kefés fej és egy szőnyegre való hengerkefe is a padlóra való mellé, illetve egy töltő.

Aki egy igen olcsó, de jól használható porszívót keres, és nincsenek extra igényei, az egy ilyen eszközzel elégedett lehet. Az ára sok mindenkit meggyőzhet, ugyanis a Hekkán 37 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a HKG80HU  kuponkóddal a termék.

A Proscenic P8 Plus egy fokkal visszafogottabb darab,

de az ára is kedvezőbb. Ennek a modellnek 15 000 Pa a szívóereje, ami egyébként két lépcsőben állítható, így érhető el a maximális üzemidő, amire a gyártó 25-35 percet ad meg. Ez eléggé tág intervallum, gondolom motoros fejjel és anélkül értendőek az értékek, feltölteni 3-4 óra az akkut, ami egyébként cserélhető is. A többi dolog eléggé tipikus a porszívó kapcsán, HEPA filterrel szűr, LED-es a motoros feje, így az ágy alatti kotorászás is flottul fog menni. Elvileg nem tekeri fel a haj- és szőrszálakat, és adnak hozzá egy csomó kiegészítő toldalékot, amivel éleket, sarkokat és hasonlókat lehet pucolni.

Az ára 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a HKP8PHU  kóddal, amivel méltán pályázhat a „piac egyik legolcsóbb állóporszívója” címre.

A Roborock a Q7 Max önürítős verziója a Max+. Minden egyébben megegyeznek, csak a dokkolón van egy önürítő is, ami annyit takar, hogy takarítás után a gép portartályából átszippantja egy nagyobb tárolóba a piszkot, így pedig még ritkábban kell csak ránézni a berendezésre. 169 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a HKRQ7SI  kóddal, ami az önürítő kategóriában már nem nevezhető vészesen soknak, vannak ugyanis a piacon 300 000 forint körüli konkurensek is, sőt házon belül is akad jó néhány drágább modell.

hirdetés