hirdetés

Újra feltűnik a Navee N65 roller a Cafagon

A vízálló hátizsák pedig remek kiegészítő a kétkerekű mellé

hír
Újra feltűnik a Navee N65 roller a Cafagon 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-05-18

A Navee N65 az egyik legjobb stick roller a piacon, masszív váz, megbízható technika, kellően nagy kerekek az úthibák elnyeléséhez. A másik termék pedig egy víztaszító hátizsák, amit leginkább túrázáshoz használhattok, de rollerezéshez is kiváló, ha több cuccot akartok magatokkal vinni. Mindkét termék ingyenes szállítással érkezik, az áfát pedig a Cafago fizeti a termékek után, a Navee N65-öt ráadásul EU raktárból kapjátok.

A teherbírása 120 kilogramm,

ezt általában a vázra adják meg, szóval azért én óvatosan bánnék ezzel az adattal. A végsebessége 25 km/óra, a megállásról hátul tárcsafék, elöl motorfék gondoskodik. Az adatok megjelenítése szokás szerint egy LCD panelen történik, míg a jogszabályi követelmények teljesítéséért a beépített lámpák és a macskaszemek felelnek. A könnyebb mozgathatóság miatt nemcsak a kormányoszlop hajtható le, hanem a markolatokat is magában foglaló kormányrúd is elfordítható, így könnyebben befér az autó csomagtartójába. A roller a minőségéhez és tudásához képest meglepően olcsó, csak 195 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás pedig ingyenes, a roller EU raktárból érkezik.

Vízálló, 40 literes hátizsák

Egy hátizsák mindig jól jön, mindenkinek van is otthon néhány. A 40 literes űrtartalom azt jelenti, hogy egy igencsak méretes tatyóval gazdagodhattok, van rajta ezer zseb, és a felülete víztaszító anyaggal van átitatva, vagyis a zordabb körülményeket is jól viseli, legyen az túrázás, sátorozás, kempingezés vagy akár rollerezés. Az oldalán és a hátulján van egy csomó tartófül – úgynevezett D-ring -, amire mindenfélét fel lehet aggatni karabinerek segítségével, illetve adnak mellé egy sípot is, amivel vész esetén jelezni lehet. Az övtáska részre pedig egy csomó mindent pakolhattok, mobilt, kulcsokat, papírzsebkendőt, és a kisméretű firlefrancokat.

A táska többféle pánttal állítható deréktájon, a vállaknál, van felül fogantyúja az egykezes hordozáshoz, illetve a hátsó részét légáteresztő mesh anyaggal vonták be, így a szivacsréteg tud szellőzni és így kevésbé izzad be a hát. A hátizsák ötféle színben kapható, világos- és sötétkékben, feketében, zöldben és narancsban is. 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte kínai raktárból, ingyenes szállítás mellett, az áfát pedig fizeti utána a Cafago.

hirdetés