hirdetés

Újra etetőhajó kedvezmény a Cafagonál

De a számítógépet is lesz mivel takarítani

hír
Újra etetőhajó kedvezmény a Cafagonál 1

Forrás: Cafago

írta: Atika
2024-04-04

A már jól ismert Cafagós etetőhajó ismét jó áron kapható, ami már csak a hirtelen jött jó idő miatt is kiváló hír. De azok is örülhetnek, akik inkább otthon maradnának és kitakarítanák a számítógépüket, ugyanis egy elektromos air dustert is vehettek jó áron. Most ráadásul egyikhez sem kell kupont felhasználnotok, mert kódok nélkül akcióztak, szóval csak meg kell nyomni a vásárlás gombot és kivárni, míg megérkezik a csomag.

Újra etetőhajó kedvezmény a Cafagonál 9

Forrás: Cafago

Air duster

Ha meguntátok már a sűrített levegős palackok vásárolgatását, akkor nagyon jó ötlet lehet beruházni egy elektromos air dusterre. A Cafagón kapható, X3 modellnevet viselő darab egy Type-C porton keresztül tölthető eszköz, amelybe 3000 mAh-nyi akkumulátor fért, ezzel pedig a legalacsonyabb fokozatban, akár 4 órán át is bírja szusszal. Mindössze 143 mm magas az egész, mégis képes 52 m/s-os szelet generálni. A feje mágneses és levehető, így nagyobb felületeken is könnyedén használható. A motorja kefe nélküli, szóval nem kell félni attól sem, hogy hamar elkopik.

Habár megkérik az ilyen cuccok árát, ha gyakran kell, akkor gyorsan visszatermeli az elköltött forintokat. Jelenleg 14 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg ezt a modellt, ami nem kevés pénz, de amikor egy 400 millis, flakonos sűrített levegő 1400 forint körül kapható, akkor érthető a létjogosultsága.

hirdetés