hirdetés

Újévi Windows 10 leárazás

Kedvezményes vírusirtóval

hír
Újévi Windows 10 leárazás 1
írta: RK
2020-01-07

Ismét eltelt egy év, de 2020-ban sem áll meg a KeysWorlds akciósorozata. Éppen ezért az újévben is hatalmas kedvezményekkel szerezhettek be Microsoft és víruskereső szoftver licenceket.

Védelem a számítógépnek – 25% kedvezmény antivírus szoftverekre

A kiberbiztonság egyre fontosabb témává válik az idő előrehaladtával, hiszen szinte minden percben valamilyen internetre csatlakoztatott eszköz közelében vagyunk. Nem csoda, hogy megnőtt a kereslet a káros kódokat kiszűrő programokra. Pontosan ezért lehet már kapni a KeysWorlds.com-on is ilyen temrékeket, ráadásul az NYOFF25 kóddal 25% kedvezményt is kaptok rájuk.

A KeysWorlds.com automatikus rendszere garantálja a 100%-os vevői elégedettséget. Több fizetési lehetőség közül is választhattok az oldalon, bankkártyával, átutalással, de PayPallel is kiegyenlíthetitek a számlát, ami az egyik legbiztonságosabb megoldás a világon.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés