hirdetés

Újdonságok útvesztője

Termékek, amiket máshol nem kaptok meg

hír
Újdonságok útvesztője 1
írta: Rolla
2019-08-22

Bár első blikkre úgy néz ki, mintha a legtöbb nagy oldalon ugyanazok a termékek lennének, rutinosabbak már biztosan észrevették, hogy bizonyos márkák és eszközök csak bizonyos oldalakon kaphatóak. Ezen kívül van egy másik kategória is, a Global launch, ami azt jelenti, hogy egy új kütyüt minimum egy, de van hogy több hétig csak egy adott webshop árusíthat. Ezért érdemes az árak összehasonlítása mellett vásárlás előtt körülnézni a konkurensek között, hiszen lehet, hogy egy újdonságot az egyik oldalon nem, egy másikon viszont már megvásárolhattok. A fenti témára tökéletes példa az itt következő három termék, amik újak, ropogósak, és jelenleg csak a Gearbesten lehet beszerezni őket.

Figyelemreméltó a 12 különböző sportmód ismerete, így például futásnál, úszásnál, túrázásnál vagy síelésnél is még részletesebb elemzést kaphattok a teljesítményetekről, ami motiváló lehet.

Komolyabban sportolóknak pedig a Strava szinkronizálás támogatottsága plusz pont, én személy szerint csak ezt használom a futásaimhoz, hiszen így mindenféle challange-et tudok teljesíteni, ami kifejezetten serkentően hat a teljesítményemre. A kisebbik óra ráadásul végre úgy néz ki, ahogy kell, nem olyan nevetségesen nagy, mint a Stratos volt, de nem is gyerekjáték műanyagból készült, mint a Verge széria.

A 42 mm-es 39 000 forintba kerül, és szerencsére választhattok hozzá ingyenes áfa- és vámmentes szállítást a Netherlands Registered (PDM) személyében.

Lenovo E1 okosóra

Ha inkább más stílusban vagy más árkategóriában keresnétek okosórát, akkor itt egy alternatíva, ami jelenleg nem nagy valószínűséggel fog még szembejönni veletek az utcán. A Lenovo E1 az Amazfit GTR-ral ellentétben inkább a sportosabb vonalat képviseli, tudását tekint pedig az okoskarkötők irányába hajlik. Színes kijelzős, ami megkönnyíti az információk leolvasását, továbbá emlékeztet arra, hogy már nem 2015-öt írunk.

Hét különböző sportmódot támogat, a megszokott séta-futás-biciklizés szenthármas mellett a tollaslabdát, ugrálókötelezést, focizást és a kosárlabdázást tudja pontosabban kielemezni. Ezeken kívül segítségetekre lehet a sportosabb élet fenntartásában a pulzusmérő, a lépésszámláló, az alvásfigyelő vagy a kalóriaszámláló is, a mindennapokban pedig a tétlenségfigyelő igyekszik egy kis mozgásra bírni titeket, ha régóta ültök már egyhelyben.

És hogy ne csak sportolás és egészségmegőrzés céljából tudjátok hasznosítani, elérhetők természetesen olyan közkedvelt funkciók, mint a bejövő hívás kijelzése és az ébresztőóra, továbbá ehhez az órához is tartozik egy applikáció, amivel még egyszerűbbé válik a kezelése. A gyártó szerint a töltőt sem kell gyakran szorongatnotok, hiszen használat mellett 10, készenléti üzemmódban pedig 25 napig bírja egy tankkal. A bevezető ára 11 800 forint, és ha gyorsak vagytok, akkor ajándékba plusz egy szíjat is kaptok hozzá.

Alldocube KBook laptop

Ha igyekeztek, akkor még a tanév kezdete előtt beszerezhettek egy laptopot, ami akár az iskolában és az egyetemen, akár szabadidőtökben nagy hasznotokra válhat. A processzort az Intel szállítja, M3-6Y30 került a gépbe, mely mellé 8 GB RAM-ot és egy 512 GB-os SSD-t kapott a KBook. A kijelző 13,5 colos, felbontását tekintve már-már feleslegesen részletes, 3000×2000 pixel.

A csatlakozók terén kutakodva a legérdekesebb a Type-C, amin keresztül tölthetitek az aksit, de használhatjátok videókimenetként és adatátvitelre is. Azért nem felejtették el a hagyományos USB-t sem, rögtön két darab 3.0-ssal vértezték fel a gépet, és hogy a megérkezése után rögtön használni is tudjátok a laptopot, Windows 10-zel kapjátok kézhez.

Durva, nagy teljesítményt igénylő játékokkal ne fárasszátok a masinát, de ha filmnézéshez, netezéshez vagy prezentációk készítéséhez kerestek egy könnyen hordozható gépet, akkor vegyétek számításba ezt is. Az ára is a helyén van, a GB-KBOOK kóddal 130 000 forintba kerül, ráadásul ajándék laptoptartó hátizsákot is kaptok mellé. Szállításnál válasszátok az ingyenes EU Priority Line-t, így már áfával és vámmal sem kell számolnotok a vételáron felül.

hirdetés