hirdetés

Újdonságok a Cafagon

Új kütyük, jó áron

hír
Újdonságok a Cafagon 1
írta: hajas
2021-03-24

Ismét összegyűjtöttem nektek a Cafago legújabb termékeit. A felsorolásban találtok TWS fülest, okos villanykörtét, webkamerát, okos ventilátort és felmosót is. Mindegyik termék áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Xiaomi Mijia Standing Fan 1X

Mintha csak tegnap lett volna karácsony, hihetetlenül gyorsan repül az idő. Bizony, már március végét tapossuk, kicsit több, mint két hónap, és itt a nyár. A Cafagonál már most is lehet kapni ventilátorokat, ráadásul jóval olcsóbban, mint „csúcsszezonban”. A motor fölött találjátok a vezérlőgombokat, de a Mi Home appon keresztül sokkal több lehetőségetek van testreszabni a kütyüt, például időzíthetitek, automatizálhatjátok, de több üzemmód közül is választhattok. A készüléket 25 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból.

Lenovo XT89

A Lenovo eszméletlen tempóban dobja piacra újabbnál újabb TWS füleseit, ráadásul mindegyik nevetségesen olcsó. Az XT89 Bluetooth 5.0-val van felszerelve, ami stabil és gyors kapcsolatot bizotsít a kütyü és a mobilotok között. A Type-C porton keresztül tölhető bölcsőbe 300 mAh-s akku került, a fülesek pedig egy töltéssel 3,5 órán keresztül üzemelnek. Oldalai érintésérzékenyek, így könnyedén válthattok a zeneszámok között vagy fogadhattok hívást. A kütyü extrém olcsó, 4300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálják, a szállítás pedig ingyenes.

USB webkamera

A home office és a távoktatás egyik elengedhetetlen kelléke a webkamera. Ez a kütyü Full HD felbontással és 2 megapixeles szenzorral rendelkezik. A terméklap szerint minden Windows verzióval (még Windows 2000-el is, pedig azt már bőven nem használja senki) működik, valamint Macen és Linuxon is használható. A feje 360 fokban forgatható, ráadásul könnyedén felcsíptethető monitorra. Beépített mikrofonnal is ellátták, így ennek beszerzéséről sem kell gondoskodnotok. 3700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Yeelight 1SE

A Yeelight 1SE okosizzó segítségével nemcsak a villanyszámlátokat csökkenthetitek, hanem a lakásotok hangulatát is feldobhatjátok vele. A mindössze 6 wattos égőt Mi Home app segítségével ízlésetek szerint testre szabhatjátok: állíthattok a fényerején, a színén, különböző szcenáriókat adhattok meg, és akár automatizálni is tudjátok. A “Music mode” segítségével pedig igazi házibulit csinálhattok, hiszen képes a ritmusára változtatni a színeket az égő. 5600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért vehetitek meg.

hirdetés