hirdetés

Újdonság a Wanbo projektorok családjában

Már rendelhető a Wanbo X5

hír
Újdonság a Wanbo projektorok családjában 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-26

A Wanbo projektor gyártót szerintem már nem kell bemutatnom, rengeteg termékükről írtunk már cikket, és persze teszteltünk is néhány modellt. Most megérkezett a gyártó legújabb üdvöskéje, ami X5 névre hallgat. Elég durva, 1100 ANSI lumenes fényerővel bír, natív felbontása 1080p és támogatja a HDR10-et és a 4K-t, élményszámba megy vele a mozizás. A Geekbuying kupont is küldött hozzá, amit kombinálhattok a fizetési mód diszkontjával is, szóval elég megérős az ára. Természetesen mi is lecsaptunk egy példányra, hamarosan meg is osztjuk a tapasztalatainkat róla.

Hozzánk is érkezett belőle egy példány, már alig várjuk, hogy kipróbálhassuk. Hamarosan teszt is készül, amiben megosztjuk veletek a termékkel kapcsolatos tapasztalatainkat.

Használjátok a Geekbuying NNNWANBOX5  kuponját, így 89 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok, de ha spórolnátok még egy kicsit, fizessetek PayPal alkalmazással vagy hitelkártyával, így 85 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból megúszhatjátok a vásárlást, hiszen még mindig tart a szeptemberi Super Sale, aminek keretében rengeteg kedvezményben részesülhettek. Cseh raktárból küldik, és természetesen semmilyen extra költség sem terheli már.

hirdetés