hirdetés

Újdonság a power station szegmensben (X)

A Bluetti bemutatja az új AC200L hordozható erőművet Európában

hír
Újdonság a power station szegmensben (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2024-03-07

A Bluetti, a fenntartható energiamegoldások vezető innovátora örömmel jelenti be legújabb termékének, a Bluetti AC200L hordozható power station közelgő bevezetését, amely március 13-án jelenik meg az európai piacon. A hordozható energiaforrások forradalmasítására tervezett AC200L egy igazi erőmű, ami megbízható, hatékony és környezetbarát.

Forrás: Bluetti

Sokoldalú kimenetek és okos szolgáltatások

Az AC200L 10 aljzattal büszkélkedhet a különféle energiaszükségletek kielégítésére, beleértve a 48 V-os egyenáramú portot a lakókocsi-akkumulátorok töltéséhez. Ha az opcionális Bluetti D40 DC-DC töltővel párosítjátok, képes átalakítani a 12 V-os tápfeszültséget a legtöbb lakóautó eszközhöz.

Ezenkívül 20 ms-os UPS funkcióval rendelkezik, így biztosítja a zavartalan áramellátást kimaradások esetén, ráadásul négy üzemmód közül választhattok. Módosíthatjátok a beállításokat, és felügyelhetitek és kezelhetitek az akkumulátort a Bluetti alkalmazáson keresztül.

Forrás: Bluetti

A Bluetti bemutatja a P sorozatú modelleket is, amelyeket egy nekik dedikált oldalon fedezhettek fel. A Bluetti AC200P a legjobb választás, ha lakóautóval utaztok. Tetemes, 2304–8448 Wh-s kapacitásával és 2400 W-os kimenetével bármilyen eszközzel megbirkózik az utazás alatt, így távoli helyeken is élvezhetitek az otthonotok kényelmét

Március 5. és március 25. között tartja a Bluetti tavaszi akcióját. Készüljetek fel a hihetetlen a kedvezményekre az erőművek változatos választékában. Olyan ajánlatokkal találkozhattok, amelyeket vétek lenne elszalasztani. Kövessétek folyamatosan nyomon a Bluetti weboldalát, mert az akció folyamatosan frissül.

Forrás: Bluetti

A Bluettiről

A fenntartható jövő iránt elkötelezett Bluetti megfizethető zöldenergia tárolási megoldásokat hozott létre bel- és kültéri használatra egyaránt. Az olyan kezdeményezések révén, mint a LAAF (Lighting An African Family) program, több mint 100 000 afrikai család számára biztosított jól megvilágított élettereket és egyenlő tanulási lehetőségeket vidéki, elmaradott területeken. A kalandokhoz, a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz és a hálózaton kívüli élethez szabott kiterjedt és megbízható termékportfólióval a Bluetti továbbra is kézzelfogható és pozitív hatást fejt ki a szénlábnyomunk világszerte történő minimalizálására. A Bluettivel és innovatív termékeivel kapcsolatos további információkért látogassatok el a BLUETTI weboldalára.

hirdetés