hirdetés

Újabb töltőállomást dobott piacra a Blitzwolf

75 watt nyers erő

hír
Újabb töltőállomást dobott piacra a Blitzwolf 1
írta: SonkaMod
2020-07-13

Már megannyi töltővel rendelkezik a nagynevű kínai cég, de ilyen töltőállomásuk még éppenséggel nem volt. Egy igazi mindenes lett a Blitzwolf BW-S16, ami szinte minden eszközünket kiszolgálja energiával, ráadásul igencsak gyorsan. Mivel teljesen új a termék, így még előrendelési akcióban van, ami azt jelenti, hogy most 8500 forintba kerül, de ez fel fog majd menni egészen 12 500 forintig, tehát most érdemes lecsapni rá.

Portokból annyit tettek rá, hogy már szinte túlzásnak hat, de mivel mindenkinek van már otthon minimum 10 eszköze, amit USB-n keresztül kell tölteni, így rájöhetünk, hogy ennyire simán szükség van. 2 darab USB Type-C portot kapunk, melyek összesen 65W-ot képesek leadni, hagyományos dugaljú USB-ből 4 darab van rajta, amiből 2 QC3.0 szabványú, míg a másik kettő 1-1A leadására képes.

Egy ekkora teljesítményű eszközbe mindenképpen szükség van a megfelelő óvintézkedésekre is, így ez is kapott rövidzárlat, túlfeszültség, túláram és túlmelegedés elleni védelmet. Ezen kívül pedig a hőnek rendkívül jól ellenálló műanyagból készült a háza. A 8500 forintos bevezető ár nagyon baráti ehhez a tudáshoz képest, de a 12 500 forintos alapára sem rossz.

hirdetés