hirdetés

Újabb rétegtermékek a Cafagotól

Ismét akciós a Creality Sonic Pad, és kaptunk egy íjász felszerelésre is kupont

hír
Újabb rétegtermékek a Cafagotól 1

Forrás: Cafago

írta: Atika
2023-06-05

A Cafago mostanában rendszeresen kiszúr magának egy-egy hobbit és az ahhoz tartozó különleges vagy éppen csak sokoldalú eszközöket árazza le. Ezen a héten kettő is terítékre került, egy 3D nyomtatókhoz használható érintőkijelzős vezérlőt és egy komplett íjász szettet mutatunk nektek. Mindkét termék ingyenes szállítással érkezik, ráadásul EU raktárból, így gyorsan és extra költségektől mentesen kapjátok őket kézhez.

A Sonic Pad kamerával is kiegészíthető, így valós idejű monitorozásra is beállítható,

illetve képes time-lapse videókat készíteni a készülő műről. A készülék makrózható is, vagyis a felhasználók előredefiniált parancsokat futtathatnak a készüléken. A termékért az FP6687  kóddal 44 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

Íjász kezdőszett gyerekeknek – Robin Hood képzés indul

Ha azt mondanám, hogy annyira értek az íjászkodáshoz, mint a kvantumfizikához, még az sem fejezné ki eléggé, hogy mennyire semmi közöm ehhez a sporthoz, így nem szaporítom sokáig a szót. Ez a csomag egy kezdőszett, ami tartalmaz egy szétszedhető, magnézium-alumínium markolatú, 30 fontos íjat, 6 nyílvesszőt, 6 vesszőhegyet, egy kefés kifutót, egy egyszerű irányzékot, egy gumi rezgéscsillapítót, ujj- és karvédőt, 5 céltáblát és az ezeket rögzítő 4 „szöget”. Egy teljesnek tűnő szettről van tehát szó, kezdőknek biztosan ideális lesz. Ennél többet nem is igazán tudok elmondani róla, aki kicsit is benne van ebben a világban biztosan el tudja dönteni, hogy mennyire jó ez a csomag. EU raktárból szállítják, és nagyjából 16 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nyi euróért már a tiétek is lehet.

hirdetés