hirdetés

Újabb olcsó vegyesfelvágott a Cafagótól

Felmosórobot, 1000 W-os roller és Xiaomi aktivitásmérő leárazva

hír
Újabb olcsó vegyesfelvágott a Cafagótól 1

Forrás: Cafago.com

írta: Don Kartács
2022-08-16

A Cafago összedobott egy műszaki salátás tálat, amiben van olcsó 1000 W-os roller a Bezior S1 személyében, egy spéci felmosásra is alkalmas robot a Xiaomi közeli Smartmi műhelyéből, és a Xiaomi Mi Band 7 Pro, ami a „kínai Apple” híres aktivitásmérője. Az első kettő termék német raktárból, az utolsó kínaiból érkezik, viszont mindháromra ingyenes a szállítás.

Természetesen a robothoz egy dokkolóállomás is tartozik, így a szokásos kedvenc robotporszívós funkciómat, az automatikus dokkolást és a munka folytatását ez is jó eséllyel tudja. Mint ahogy számtalan más funkciót is, például no-go zónát rakhattok ki, de vezérelhetitek hangutasítással is az eszközt.

Összességében a Pioneer egy nagyon ígéretes felmosógép, ami elég sok másik eszközt is kiválthat, ha mindent teljesít, amit a Smartmi ígér. 199 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, de hát egy ilyen csúcsgép esetében ez indokolt is. Német raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett, és az árat már nem terhelik többletköltségek.

Újabb olcsó vegyesfelvágott a Cafagótól 18

Forrás: Cagafo.com

Bezior S1 elektromos roller- Sokszor vótmá, de jó

A Bezior S1-ről már nagyon sokszor írtunk, ami nem véletlen. Ez gyakorlatilag a legolcsóbb 1000 W-os roller, amit a piacon kapni lehet, ráadásul szerelhető rá ülés is – ez a csomag része -, ha valaki nem álló helyzetben szeretne utazni. Hátul hajt a jármű, viszont mindkét kerék mellett ott a tárcsafék, hogy meg is lehessen vele rövid úton állni. Első-hátsó lengéscsillapítóval szerelik, szóval több komfortot várhattok el tőle, mint a sima pálcika rollerektől, ezt támogatja a 10 inch-es kereke is.

Az akkuja 13 Ah-s, a rendszer 48 V-os,

ezekkel a paraméterekkel a gyártó szerint 40-50 kilométert lehet megtenni, de szerintem a 40 alatti a reális. Mivel 45 km/órával is képes haladni a Bezior, ezért ezt nem érzem kevésnek, ez gyakorlatilag egy segédmotoros kerékpár, tehát inkább a kisrobogókkal versenyez, mint a sima városi rollerekkel. A kormánya állítható, így magasabb sofőröknek sem lesz gondja vele, illetve a nyaknál össze is csukható, vagyis be tudjátok tenni az autótok csomagtartójába. A TCBEZS1  kóddal 236 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami nem tűnik soknak ezért a teljesítményért. Német raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett, extra költségekre pedig nem kell számítanotok.

Xiaomi Mi Band 7 Pro – A legenda visszatért

A Mi Band szériát szerintem senkinek nem kell bemutatnom, gyakorlatilag a világ legismertebb aktivitásmérője, legalábbis ha az eladott darabszámokat vesszük figyelembe, ami 120 millió körül volt, mikor legutoljára néztem. A Pro ennek a fejlesztett változata, ami leginkább abban merül ki, hogy van benne műholdkövetésre is alkalmas modul, amit köznéven csak simán GPS-nek szoktatok hívni. Persze nagyon sok mást is tud a „nagyképű” karperec, amit egy 1,64 inch-es AMOLED kijelzővel vérteztek fel, így már van AOD funkciója is.

Az NFC funkciót mindegyik Mi Band 7 Pro megkapta,

már nincs NFC mentes verzió sem, mint régebben, így az európai piacra szánt verzióval jó eséllyel működik az elektronikus fizetés is. Ezeken kívül az óra tudja a szokásos dolgokat, mint a pulzus, véroxigén, stressz-szint mérés, alvás monitorozása, üzenetkezelés és a hívások fogadása, igaz azt csak elutasítani lehet, felvenni nem. A töltésért egy mágneses töltőkábel felel, a 235 mAh-s akkumulátorból nagyjából 12 napnyi üzemidőt lehet kihozni. Sportmódból 117 található benne és a cserélhető számlapok száma is hasonlóan magas. A Cafagónál 29 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás ingyenes, az áfát pedig a Cafago fizeti a terméke után.

hirdetés