hirdetés

Újabb két szuperakciós termék a Hekka mai kínálatában

Köztük a Blackview legújabb tabletjével

hír
Újabb két szuperakciós termék a Hekka mai kínálatában 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-04-25

Úgy tűnik már nem telik el nap, hogy ne találnánk nektek egy hihetetlen jó ajánlatot a Hekka oldalán. Ma a Blackview legújabb tabletjére hoztunk nektek kupont, amivel nemhogy az itthoni, de még az összes kínai webshop árainál is jóval olcsóbban tudjátok megrendelni. Ne feledjétek, ezen kívül továbbra is él a 10 dollár kedvezményre jogosító hekkahu10 kuponkód minden 29 dollár feletti vásárlás esetén, az oldalon található összes termékre, például az Avosder I29 okosórát mindössze 8300 Ft-ért tudjátok megvásárolni a használatával.

Avosder I29

Az Avosder nem feltétlenül tartozik a legismertebb okosóra gyártók közé, de a specifikációk alapján úgy tűnik egy nagyon sokoldalú készüléket sikerült összehozniuk, az ára pedig a mostani akcióban tényleg nevetségesen alacsony. Az óra kijelzője 1,28 colos, szélei lekerekítettek oldalán két gomb található, amiből az egyik tekerős. Az akkumulátor kapacitása 260 mAh óra, amivel a gyártó adatai alapján nem elérhetetlen a 15 napos üzemidő sem. A készülékből nem hagytak ki egyetlen olyan funkciót sem, amit a versenytársai tudnak, tudja mérni a véroxigén szinteteket, pulzusotokat, a naponta megtett lépéseitek számát, monitorozza az alvásotok minőségét, vezérli a telefon fényképezőjét, zenelejátszóját. Emellett vízálló, tud egy csomó sportmódot, tudtok rajta hívásokat indítani és fogadni.

Az ára 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a már említett hekkahu10 kuponkódot. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, semmilyen más költségetek nem lesz.

hirdetés