hirdetés

Újabb jó áron kapható termékek a Cafagotól

Hó végi válogatás

hír
Újabb jó áron kapható termékek a Cafagotól 1
írta: Atika
2021-09-29

A Cafago kínálatában rengeteg terméket találhatunk, és hétről hétre elhozunk nektek belőlük párat, amikről úgy gondoljuk, hogy megéri megvásárolni őket. A mostani válogatásban helyet kapott biztonsági kamera, 3D nyomtató, elektromos mini láncfűrész és egy halloweeni maszk is. Utóbbi kivételével mindegyik terméket német raktárból szállítják, de egyiket sem terheli plusz költség, és még szállítási díjat sem kell fizetni.

Creality Ender 3 Pro és Ender 3X 3D nyomtató

A Creality Ender 3D nyomtatók rendkívül híresek a minőségükről és a kiváló ár/érték arányukról. Az Ender 3 Pro és Ender 3X nyomtatók alig térnek el egymástól, mégis akad egy fontos különbség, ez pedig az ágyuk, ugyanis, amíg a Pro egy különleges mágneses felületet használ, ami a felhasználók szerint nem működik annyira jól, addig a 3X edzett üvegre nyomtat, ami jobb minőséget és a munkadarab könnyebb eltávolítását teszi lehetővé. Egyébként a gépek szinte teljesen megegyeznek egymással, mindkettő képes nyomtatni PLA, ABS és TPU filamentekkel, ugyanazt a V-slot technológiájú görgős rendszert használják a halkabb és simább működés érdekében, ráadásul méretük és kinézetük is szinte teljesen ugyanaz.

Az áruk között sincs nagy különbség. Mindkettőt német raktárból postázzák, ingyenes szállítással, így az Ender 3 Pro 49 800, az Ender 3X pedig 47 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk. Érdemes sietni a vásárlással, ha szeretnénk egy ilyen gépet, mert az akciós készlet darabszáma limitált, és elég gyorsan fogynak.

Halloweeni maszk

Közeleg a Halloween, amelynek a legfőbb célja az ijesztgetés. Ezzel a maszkkal biztosan a frászt tudjuk hozni néhány ismerősünkre. Az EL wire-rel körberakott kiegészítő képes világítani, ami csak még félelmetesebbé teszi, de kiváló parti kellék is lehet, ha valaki erre vágyik. A két darab AA elemmel működő maszk három módon képes világítani: választhatunk folyamatos, illetve lassan és gyorsan villogó opciók közül. Tíz különböző színben lehet megrendelni ezt a halloweeni kelléket, amiért 4000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a kasszánál kicsengetni.

Elektromos mini láncfűrész

Aki kertes házban lakik az tudja, hogy az év melegebb szakaszában, illetve az őszi szezonban rengeteg a ház körüli teendő, amelyeket nagyon meg tud könnyíteni egy-egy jól kiválasztott szerszám. A kisméretű elektromos láncfűrészek nagyon hasznosak tudnak lenni, ha fát kell gallyazni, esetleg ágakat kell „kazánkész” állapotra darabolni. A Cafagon megtalálható 21 voltos akkumulátorral szerelt kis kézi eszköz nagyon jó társ tud lenni ilyen munkák során. Mindössze 1,5 kg-ot nyom, így nem fogunk nagyon elfáradni a használata közben, és a 16 centiméter hosszú vágófelülete miatt akár karvastagságú fadarabokat is elvághatunk vele. A csomagban két darab akkumulátort találunk, így akár megállás nélkül is dolgozhatunk vele. Az alig több, mint 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os eszközt német raktárból szállítják házhoz, ennyit pedig igazán megérhet annak, aki megkönnyítené a dolgát a ház körül.

hirdetés