hirdetés

Újabb elektromos fatbike a Geekbuying kínálatában

Bővül a piac

hír
Újabb elektromos fatbike a Geekbuying kínálatában 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2023-06-23

A Lankeleisi magyar füllel biztosan furán hangzik, bár őszintén megmondva, azt sem igazán tudom, hogy hogyan kellene kiejteni. Mindenesetre az X2000 Plus elektromos fatbike modelljük nagyon impozáns, a festése elég extrém, 20 colos kerekei vannak és egy 1000 wattos motort építettek bele, amivel 40 km/h-ig képes hajtani magát. Mindezért 289 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az NNNALLLXP  kupon felhasználása után, és ha ez sem lenne elég, ráadásként EU raktárból érkezik a bringa.

A rásegítés 5 szinten állítható, hogy kimaxolhassátok a hatótávot, így nem érhet titeket soha meglepetés, maximum haza kell tekernetek a motor segítsége nélkül, ebben pedig a 7 sebességes Shimano váltó is a segítségetekre lesz.

Ami viszont kimondottan üdvözítő, az az első lengéscsillapító, illetve ebbe az árba már belefért egy hidraulikus tárcsafék rendszer is, mert 40-es tempóról meg is kell tudni állni. A fontos adatokat a kormányon elhelyezett kijelzőn követhetitek nyomon, ha pedig rátok esteledik, akkor a mellette lévő gombok egyikével kapcsolhatjátok fel az első LED-es világítást.

A Lankeleisi X2000 Plus egy igen jól felszerelt és erős elektromos kerékpár, ehhez képest az ára viszont annyira nincs elszállva. Az NNNALLLXP kuponnal 289 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, ennyiért pedig itthon még semmi hasonlót sem lehet kapni. A terméket EU raktárból küldik, ingyenes szállítással, az áfát pedig már tartalmazza az ár, így a többletköltségektől sem kell tartanotok.

hirdetés