hirdetés

Újabb árcsökkenés

Most még olcsóbb az Amazfit GTR és a Xiaomi Mi A2 Lite

hír
Újabb árcsökkenés 1
írta: Rolla
2019-08-11

Általában nem kell sokat várni arra, hogy egy új termék ára lejjebb menjen, hiszen a webshopok igyekeznek versenyezni egymással. Ugyanez történik most az Amazfit GTR esetében is, így ha eddig nem szereztétek be, akkor most érdemes rámozdulni. Bár a Xiaomi Mi A2 Lite nem mai csirke, ettől függetlenül kategóriájában még mindig megállja a helyét, mindezt megcukrozva egy jelentős árcsökkenéssel.

Figyelemreméltó a 12 különböző sportmód ismerete, így például futásnál, úszásnál, túrázásnál vagy síelésnél is még részletesebb elemzést kaphattok a teljesítményetekről, ami motiváló lehet.

Komolyabban sportolóknak pedig a Strava szinkronizálás támogatottsága lehet fontos, én személy szerint csak ezt használom a futásaimhoz, hiszen így mindenféle challange-et tudok teljesíteni, ami kifejezetten serkentően hat a teljesítményemre. A kisebbik óra ráadásul végre úgy néz ki, ahogy kell, nem olyan nevetségesen nagy, mint a Stratos volt, de nem is gyerekjáték műanyagból készült, mint a Verge széria.

Szerencsére mindkét variánsra van kupon, így a 47 mm-es órát a HuamiGTR47 kóddal 39 000 forintba, a 42 mm-es a HuamiGTR42 kóddal pedig 36 000 forintba kerül. Mind a két ár tartalmazza már az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási díját, így további költségekkel már nem kell számolnotok.

Xiaomi Mi A2 Lite okostelefon

Tesztünk óta jelentősen csökkent az ára, pedig amúgy sem egy drága készülék. A Xiaomi középkategóriás mobiljai közé tartozik, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely található benne, amit 256 GB-ig növelhettek. A processzor tudásából is lecsippentettek a kedvező árért cserébe egy kicsit, a szuper takarékos Snapdragon 625 került a készülékbe, továbbá a Xiaomitól megszokottal ellentétben ezen az eszközön nem MIUI, hanem a Google által szállított Android One rendszer fut.

Fontos megjegyezni, hogy más olcsó okostelefonokhoz képest a Mi A2 Lite esetében nem spóroltak a nagy, 5,8 colos kijelző felbontásán – 2280×1080 pixel -, továbbá 4G és B20 képes, így ritkábban lakott területeken is élvezhetitek a zavartalan netezést.

Fotós vállalkozást ne ezzel a készülékkel indítsatok, de a hétköznapokban megállja a helyét, amit itt ti is megnézhettek. Bár tudásban elmarad a csúcskategóriától, gyerekeknek, okostelefonnal ismerkedőknek vagy azok számára, akik munkájukból kifolyólag nem tudnak egész nap egy 150-200.000 forintos készülékre vigyázni, jó választás lehet. 42 000 forintért rendelhetitek meg, ha használjátok a XMA2Lite64 kuponkódot, ráadásul ebben az árban már benne van az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód díja is.

hirdetés