hirdetés

Újabb Aovo roller jelent meg a Geekbuying kínálatában

Rég láttunk hasonló megoldást

hír
Újabb Aovo roller jelent meg a Geekbuying kínálatában 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2023-02-07

Az Aovónak nem az X8 az első rollere, és valószínűleg nem is az utolsó, de az biztos, hogy az akkumulátor elhelyezkedése nem mindennapi a járművön, azonban ez nem véletlen. Hozza az átlagos, városi, munkába járós roller adatokat, a szokásosnál nagyobb teherbírás és hatótáv ígérete mellett. Az Aovo X8 sokak számára vonzó lehet, de el is kérik az árát, 186 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 7MXFV33D  kuponkód felhasználása után, de ezért cserébe legalább európai raktárból, ingyenesen szállítják házhoz.

A szokásos dolgokat pedig már valószínűleg kívülről fújjátok, van beépített első- és hátsó lámpa, IPX4 szabvány szerint cseppálló a roller, így az eső nem fog neki ártani, kapott egy tárcsaféket a hátsó kerékre, a hatótávra 32-48 km-t ígérnek – ezt azért kezeljétek fenntartással -, illetve a központi kijelzőről olvashattok le olyan adatokat, mint az akkumulátor töltöttsége, a pillanatnyi sebesség és a három fokozatú „sebességváltó” indikátora is itt kapott helyet.

Az Aovo X8-ért egész tetemes mennyiségű pénzt kérnek, a 7MXFV33D  kuponkóddal 186 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, azonban erre már sem szállítási költség, sem áfa nem rakódik, illetve európai raktárból szállítják, így pár napon belül csönget vele a futár.

hirdetés