hirdetés

Új Xiaomi mini Bluetooth hangszóró bukkant fel

Konkurencia a Tronsmartnak?

hír
Új Xiaomi mini Bluetooth hangszóró bukkant fel 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-03-13

Régóta nem találkoztunk új Xiaomi Bluetooth hangszóróval, most viszont felbukkant egy kisméretű, TWS képes, jól felszerelt modell, ami hasonlóan működik együtt Xiaomi készülékekkel, mint azt az Apple ökoszisztéma termékeiből ismerhetjük. Banggoodon rögtön egy kuponnal is megtámogatták az indulást, így 20 500 Ft-ért vihető az újdonság a BGf8efc3  kóddal.

A dizájnt tekintve kimondottan érdekes, ugyanis henger alapú az eszköz, mégis tele van élekkel, hogy ne tudjon elgurulni, ha fektetve használnátok. Ezen túl egy LED gyűrűt is kapott, aminek a színét és a 4 elérhető effektjét is állíthatjátok a Mijia applikációból. Az oldalát szövet borítja és IP67-es tanúsítványt is kapott, tehát porosabb környezetben vagy medence mellett használva sem eshet baja, de azért ne mártsátok vízbe.

Kapott még egy hordozófület is, aminél fogva cipelhetitek vagy felakaszthatjátok bárhová. Nagyon decens kis hangszórónak tűnik a Xiaomi új üdvöskéje, azonban ahogy azt már megszokhattuk a termékeiknél mostanában, itt sem fogott túl vékonyan a ceruza, amikor be kellett árazni. A BGf8efc3  kuponnal is 20 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Xiaomi mini Bluetooth speaker, ennyi pénzből pedig 2 darab Tronsmart T7 mini is kijöhet, de azért bőven akad előnye a Xiaomi hangszórójának is.

hirdetés