hirdetés

Új szerszámmárkát mutatott be a Geekbuying

Új versenyző a kéziszerszámok piacán

hír
Új szerszámmárkát mutatott be a Geekbuying 1
írta: molcsa
2021-12-20

Új szerszámmárkát listázott a Geekbuying a Tilswall „személyében”. Egyelőre egyik másik webshopnál sem találtam meg ezeket a termékeket, így nem kizárt, hogy egy Geekbuying exkluzív márkáról van szó. A termékpalettán elég sokféle eszköz megtalálható már most is, leginkább az elektromos kéziszerszámok területén erős a felhozatal. Ránézésre a Lidl-Aldi-féle hobbiszerszám minőséget hozzák a Tilswall cuccok, és elég jó az árazásuk, így nem kizárt, hogy nagy karriert fognak befutni. Ebben a cikkben üsszegyűjtöttünk pár jóárasított modellt.

 

Tilswall infavörös hőmérő

Az infravörös hőmérők nagyon népszerű eszközök, hiszen pillanatok alatt, kontaktmentesen lehet velük megmérni különböző felületek hőmérsékletét egészen tág határok között. A Tilswall eszköze pl. -50 és 600 °C közötti méréshatárral rendelkezik, és akár fél másodperc alatt képes elvégezni a mérést. Az emissziós képesség több lépésben állítható, így különböző anyagokhoz igazítható a mérés érzékenysége. A mérési eredményeket háttérvilágítással is rendelkező LCD kijelzőről olvashatjuk le, van tartás és min/max funkció, valamint automata kikapcsolás is. A Tilswall hőmérő most bevezető áron 4500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a 6AWLUF0P kuponkóddal, szintén német raktárból annak minden előnyével.

Tilswall hőlégúvó

A hőlégfúvó is igen sokféle feladathoz jól jön az elektronikától kezdve a dekorozáson, fényezésen át az asztalosságig, így aki komolyabban foglalkozik barkácsolással, annak érdemes egyet a keze ügyében tartania. Nem túl bonyolult a működési elve és nagyon hasonlít a hajszárítóra: egy ventilátor áthúzza a levegőt egy elektromos fűtőszálon, és az több száz fokra hevülve távozik a gép elején. A Tilswall gépe 2000 W-os kerámia fűtőszerkezettel rendelkezik, természetesen állítható a hőmérséklete (12 lépésben, akár 600 °C-ig) és LCD piktogaramokkal segít nyomon követni a működési módot. Képes megjegyezni a legutóbbi beállításokat, és van 30 mp-es gyors lehűtés funkciója is. Az eszköz 11 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető el német raktárból, ha használjuk a 6AWLMYBA kuponkódot.

Tilswall elektromos festékszóró pisztoly

Ez egy vezetékes elektromos szerkezet, ami önmagának állítja elő a szóráshoz szükséges nyomást, tehát nem kell hozzá külső kompresszor. Ennek megfelelően nem is profi fényezők fogják használni, de hobbi célra egyszerű megoldást jelent. A tápkábel 3 m-es, a gép teljesítménye 550 W és 1300 ml-es tartállyal szerelték fel. A szórási sebesség akár 1200 ml/perc is lehet, de természetesen ez sabadon szabályozható. Többféle szórásképet is beállíthatunk (vízszintes, függőleges, kör), és háromféle méretű szórófejet is kapunk a csomagban. A leírás szerint nem csak festék kijuttatására, hanem fertőtlenítési célokra is alkalmas a gép. Most 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető német raktárból a 6AWLR3LO kuponkóddal.

Tilswall kézi rezgőcsiszoló

A rezgőcsiszoló működési elve, hogy az aljára rögzített csiszolópapírt nagy frekvenciával rezgeti, így hatékonyan és gyorsan képes nagy felületeket csiszolni. A Tilswall 200 W-os gépe 15 000 rezgésre képes percenként, és 12 darabos csiszolópapírkészletet adnak hozzá gyárilag (kétféle érdességben), amiket tépőzáras módszerrel, gyorsan tudunk cserélni. 140x140x80-as delta csiszólapokat használ a gép, amiket itthon is könnyen beszerezthetünk, így az utánpótlás megoldott. Porgyűjtő tartállyal is felszerelték, de lehetőség van porszívóhoz való csatlakoztatásra is a 35 mm-es kivezetésen keresztül. A gépért 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a pénztárnál hagynunk, ha használjuk a 6AWLA4XY kuponkódot.

hirdetés