hirdetés

Új Reolink 2K videós ajtócsengőket vezetnek be a piacra

WiFi-s és PoE-s verzió is van belőle

hír
Új Reolink 2K videós ajtócsengőket vezetnek be a piacra 1

Forrás: Reolink

írta: Don Kartács
2023-02-08

A Reolink leginkább a kameráiról volt ismert, most viszont kihozták a Reolink Smart 2K+ felbontású kamerájukat, egyből két verzióban is. Az egyik variáns WiFi-s, a másik PoE-s – vagyis a tápot és a jelet ethernet kábelen keresztül kapja -, de az alapadataikban egyformák. Mindkettőhöz társítható applikáció, távolról vezérelhetitek, nézelődhettek a segítségével és természetesen egy csomó más dolgot is tud, ezekről lesz szó. A WiFi-s variánsért 49 000, míg a PoE-s verzióért 43 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az awdbpre  kóddal, ez 20%-kal alacsonyabb az előrendelési akció miatt, mint egyébként a normális ár lesz.

A felvételeket képes SD kártyára és NVR-re – hálózatra kötött tároló – is elmenteni,

ez utóbbit külön kell megvásárolnotok, illetve egyes országokban a felhőszolgáltatásuk is elérhető, ami természetesen fizetős. Aki a hagyományosabb megoldások híve, annak nem kell a telefonját használnia, elég ha a kiegészítő hangforrást bedugja a lakás bármelyik konnektorába – ez a Chime és a doboz része -, így bárhol hallhatja az előre beállított dallamokat.

A Reolink WiFi-s és PoE-s megoldása között csak annyi a különbség, hogy az utóbbihoz el kell vinni egy ethernet kábelt, amin keresztül feszültséget kap, illetve az adatkommunikáció is itt történik majd. A WiFi-s ezzel szemben vezeték nélkül viszi át az adatokat, tehát kevesebbet kell fúrni/faragni a felszereléshez. A WiFi-s variánsért 49 000, míg a PoE-s verzióért 43 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az awdbpre  kóddal, ez 20%-kal alacsonyabb ár az előrendelési akció miatt, mint amennyiért egyébként kapható lesz.

hirdetés