hirdetés

Új LeTv TWS fülesek kaphatók az Alin

Váratlan ismerősök

hír
Új LeTv TWS fülesek kaphatók az Alin 1
írta: SonkaMod
2021-03-03

A második Androidos telefonom egy LeTv Le 1 Pro volt, ami elképesztő hardverrel rendelkezett, de bőven akadt hibája is. A legfőbb gondja az volt, hogy a LeTv (későbbi nevén LeEco) gigantikus pénzügyi válságba került, így teljesen elengedték a hardverek terméktámogatását. Így esett meg, hogy nagyon olcsóvá váltak a mobiljaik, mert hemzsegtek bennük a szoftveres hibák, amiket már soha nem javítottak ki. A vállalat terjeszkedett az USA-ban is, de ez annyira rosszul sikerült, hogy teljes csőd lett a vége. Ennek a történetnek a kontextusában furcsa, hogy aliexpressen lehet vásárolni még LeTv hardvereket, amik nem is feltétlenül régiek.

Viszont megjelent az Aliexpressen két TWS fülhallgató is LeTv néven, amik azért érdekesek, mert most februárban töltötték fel őket a piactérre, így teljesen új kütyükről van szó. Egészen pontosan idén januárban jelent meg az L18 nevű alapmodell és az Ears Pro, ami egy drágább variáns.

Az L18 már 6000 forint alatt rendelhető, ami azért lényeges, mert ennek ellenére Bluetooth 5.0-s, és vezeték nélküli töltős. Ennyiért pedig ritkán lehet ilyen fülest kapni. Egy töltéssel 3-4 órát bír, a töltőbölcsőben pedig további 24 órára elegendő szufla van. A vezérlése érintőgombokkal lehetséges, a kütyü kialakítása pedig nagyon hasonlít az Apple AirPods-ra. A Pro modell nem sok dologban különbözik, de elméletileg aktív zajszűrős és itt a kialakítás is gumiharangos, tehát egy kicsit másmilyen. A vezeték nélküli töltési lehetőség ebben is adott, ahogy az akkumulátor üzemidejére is ugyanazt az értéket adta meg a gyártó. Ez a modell egy kicsit többe kerül, de ez sem mondható azért drágának. Az L18 az 5BOMSLUB1VZH kuponkóddal és az egy dolláros store kuponnal körülbelül 5850 forintért rendelhető, míg a Pro változat az előbb említett kóddal és egy 2 dolláros store kuponnal már 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés