hirdetés

Új KTC gamer monitorok érkeztek

A 24 és 27 colos kijelzőkhöz még kuponokat is kaptunk

hír
Új KTC gamer monitorok érkeztek 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-20

A KTC három új gamer monitort adott ki, a kínálatban két 27 colos és egy 24 colos monitort találtok. A Geekbuying egy dedikált oldalt is szentelt a megjelenésnek, itt megtaláljátok mindegyik kijelzőt. Bármelyik modell nyeri el a tetszéseteket, biztosak lehettek benne, hogy kiváló játékélményt fog nyújtani. A legdrágább típus OLED panellel érkezik és 240 Hz-es képfrissítést kapott. Most nemcsak bevezető áron éritek el őket, hanem még kuponokat is szereztünk hozzájuk. Mindegyiket európai raktárból és ingyenes szállítással kapjátok meg.

Vásárláshoz használjátok a 84NZDCNE  kupont, így a bevezető ár alatt, 57 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg. Lengyel raktárból, ingyenesen szállítják.

Új KTC gamer monitorok érkeztek 10

Forrás: Geekbuying

KTC H24V13, a kistestvér

A KTC H24V13 tudása szinte teljesen megegyezik a drágább modellel, de ez csak 24 colos kivitelű. A képaránya ennek is 16:9, Full HD és 100 Hz-es képfrissítésű. A válaszideje 8 ms, a nagyobb típusé pedig 10 ms, illetve a színmélységben találtok még különbséget. A H27V13 10 bites, a H24V13 pedig 8 bites. Természetesen ennek is állítható a dőlésszöge és fali tartóra is tehetitek. Az sRGB színskála 104 százalékát fedi le, így ezen is részletgazdag, élénk árnyalatú képet csodálhattok, mivel HDR10 képes. Ugyanazokkal a csatlakozókkal látták el, van rajta HDMI, VGA és audio port is.

A kisebb modellhez a 84NYVYTX  kupont kaptuk, így most 36 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ezt is ingyenesen kiszállítják.

KTC G27P6, OLED gamer monitor

A KTC G27P6 egy 2560×1440-es felbontású, 27 colos játékmonitor, kiváló minőségű, éles képet nyújt. A 10 bites panel a DCI-P3 színskála 100 százalékával és az sRGB színskála 136 százalékával rendelkezik, és 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni. Nagy felbontásával és széles színskálájával élethűbb képeket nyújt. Az OLED panel kiváló betekintési szöget, jobb képminőséget, nagy fényerőt és kontrasztot, valamint gyors válaszidőt kínál. A 240 Hz-es képfrissítés a legdinamikusabb játékokhoz is ideális. Támogatja a HDMI 2.0-t és a HDR technológiát is. A 0,03 ms-os válaszidő csökkenti a mozgás közbeni elmosódást. A FreeSync és a G-Sync rendszerekkel is kompatibilis, fantasztikus játékélményt nyújt.

Tükröződésmentes képernyővel rendelkezik, villódzásmentes és alacsony kékfény kibocsájtású kialakításával minimalizálja a szem megerőltetését. Robusztus állvánnyal szerelték fel, segítségével a képernyő magassága és szöge is állítható. Két beépített hangszórót is kapott, de találtok rajta három darab USB, két HDMI 2.0, egy DP 1.4  és egy Type-C portot, amely lehetővé teszi a 65 W-os gyorstöltést. Több előre beállított módot kínál, beleértve az FPS-t (First-Person Shooter), az RTS-t (Real Time Startegy) és a RAC-t (Racing). Emellett olyan kulcsfontosságú továbbfejlesztett játékfunkciók is rendelkezésre állnak, mint a Timer és a Sniper Sight, hogy javítsák a játékosok teljesítményét.

A Geekbuying 84NZJ2VO  kuponjával 285 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, lengyel raktárból, ingyenesen szállítják ki.

hirdetés