hirdetés

Új hét, új ajánlatok a Cafago-tól

Kütyü dömping

hír
Új hét, új ajánlatok a Cafago-tól 1
írta: hajas
2020-06-15

Elhoztam nektek a Cafago legújabb ajánlatait. A felsorolásban találtok okosórákat, okoskarkötőt, robotporszívót, TWS fülhallgatót és távirányítós autót is. A termékek az áruk, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Lenovo S2

Nem olyan rég debütált a Lenovo S2. A háza cink ötvözetből készült, ebbe építették bele az 1,4 colos, 240×240 pixeles LCD kijelzőt. A szíja szövetből készült, nem pedig szilikonból, ez sokaknak tetszhet. Egy töltéssel akár 25 napig működik a gyártó szerint. Támogatja a 24 órás pulzusmérést is, igaz, ez az üzemidő jelentős csökkenésével jár. Több sportot is támogat, a 3 ATM vízállóságának köszönhetően pedig akár úszni is lehet vele. Kezeli a telefon értesítéseit, üzeneteket, telefonhívásokat. 10 600 forintért már a tiétek lehet, ingyenes szállítással.

Haylou LS02

A Haylou kedvelt órája, az LS01 sikerét látva elkészítette az utódot, az LS02-t. Az előd alapjaira épülő kütyü továbbra is fémházas, elsőre talán meg sem lehetne mondani a különbséget a két változat között. A kijelzője valamivel nagyobb lett, már 1,4 colos, felbontása pedig 320×320 pixel. Továbbra is támogatja a 24 órás pulzusmérést, monitorozza az alvásotokat és a sporttevékenységeiteket. Kezeli a telefonotok értesítéseit, csak úgy mint az előd tette, így például a nem fogadott hívásokat, üzeneteket a karotokra pillantva is elolvashatjátok. Egy töltéssel 30 napig bírja a 260 mAh-s akkumulátorának köszönhetően. 9300 forintba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

Xiaomi Mi Band 5

A Xiaomi is kiadta az egyik legsikeresebb termékének legújabb generációját, a Mi Band 5-öt. 20%-kal nagyobb lett az OLED kijelző, 1,1 colosra nőtt, aminek felbontása 126×294 pixel. Rengeteg új óraszámlap került a rendszerbe és új színvilágot kaptak a szilikon szíjak. 11-re bővült a támogatott sportok száma, most már ismeri az ugrókötelezést, az elliptikus trénerezést, beltéri kerékpározást és a jógát is. Teljesen új a töltési módja, már mágneses töltőt mellékelnek hozzá, így nem kell mindig kivennetek a szíjból az aktivitásmérőt. 12 600 forintért zsebelhetitek be, viszont ne felejtsétek el a szállítási módnál az ingyenes Duty free-t kiválasztani, hogy elkerüljétek a vámköltségeket.

Haylou T19

Remek TWS fülhallgatót készített el a Haylou. A T19 gumiharangokat kapott, sokan ezt a kialakítást szeretik, szemben például az Air 2 semi-ear kialakításával, én is előbbit kedvelem inkább. A fülesek egy töltéssel 5 órán keresztül muzsikálnak füleitekben, a bölcső pedig összesen 30 órányi üzemidőt képes magában tárolni, amit a Type-C kábel mellett akár vezeték nélküli töltővel is telepumpálhattok energiával. A Qualcomm-nak köszönhetően a fülesek támogatják az aptX és az AAC HD hangátviteli szabványokat, ami kiváló hangminőséget biztosít számotokra. 11 610 forintos áron juthattok hozzá.

Wltoys távirányítós autó

A Wltoys távirányítós autója kifejezetten terepre lett megalkotva. Puha futóműve remekül teljesít a nehezebb útvonalakon is, végsebessége pedig eléri az 50 km/h-t. A 2,4G-s távirányítójával 100 méteres hatótávban irányíthatjátok a járművet. Az üzemideje nagyjából 10-15 perc közé lőhető be, ez attól függ, hogy milyen terepen és mekkora sebességgel száguldoztok vele. 21 300 forintos áron juthattok hozzá, német raktárból.

hirdetés