hirdetés

Új gamer fülhallgató márka: Zime

Két TWS füles és egy fejes a repertoár

hír
Új gamer fülhallgató márka: Zime 1
írta: SonkaMod
2021-02-08

A Zime igazi kínai garázscég, akik azt tűzték ki célul maguk elé, hogy remek fej- és fülhallgatókat gyártsanak gaminghez. Tavaly novemberben jelentek meg először az Aliexpressen a Winner nevű TWS fülhallgatójukkal, amit azóta remek ütemben értékesítenek, és így már egy csomó jó értékelés született a termékről. A 2021-es évet úgy indították, hogy két újabb eszközüket dobták piacra, a Ranger fejhallgatót és a Robin TWS fülest.

Ranger

A Zime Ranger-ről még nem sokat lehet tudni, egyelőre egyetlenegy értékelés sem érkezett rá, hiszen csak pár napja elérhető. Az biztos, hogy a specifikációk alapján hasonló a TWS fülesekhez, csak éppen ez egy fejhallgató. Type-C porton keresztül tölthető, Bluetooth 5.0-s és akár 20 órán keresztül is elzenél egy töltéssel. De nemcsak vezeték nélkül, hanem jack kábelen keresztül is használható. A legtöbb alkotóeleme alumíniumból készült, a fejpánt pedig műbőr borítású. Fekete és szürke színben kapható a kütyü, és ahhoz képest, hogy gamer cucc, teljesen visszafogott a kinézete. Amit viszont hiányolunk egy ilyen kategóriájú eszköztől, hogy nincs a szájhoz közelhúzható mikrofonja, csak egy beépített darab.

A Ranger ára már egész komoly, szállítással együtt 11 700 forintba kerül, viszont jó hír, hogy ez még éppen az áfamentes kategóriába esik.

hirdetés