hirdetés

Új év, új termékek a Cafagótól

Nyak- és gerincmasszás egy kis 3D nyomtatással kombinálva

hír
Új év, új termékek a Cafagótól 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-01-10

Minden év elején igyekeznek a webshopok kitalálni, mi lesz az idei menő termék. Tavaly például az olcsó szerszámok és a fritőzök mentek nagyot, és hát ki tudja, mi jön be a vásárlóknak a következő 12 hónapban. A Cafago szerint a 3D nyomtatás és a különböző egészséghez köthető cuccok, így ebben a témában kerül terítékre mtézi a Cafago az áfáta két termék. Mindkettőre ingyenes a szállítás, az egyik Németországból érkezik, a másik Kínából, mindkét esetben in, így nektek már nem kell a többletköltségekkel foglalkoznotok.

Szintén fontos vívmány, hogy a tálcáját automatikusan beszintezi, illetve figyeli, mikor fogy ki a filament, ha ez esetleg megtörténik, akkor megállítja a nyomtatást, majd a kellékanyag feltöltése után onnan folytatja a modellt, ahol abbahagyta. Az FLSUN V400 nyomtatóért 770 eurót, vagyis 306 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a ZAN6588  kóddal. Német raktárból küldik, így pár nap alatt megérkezik a termék.

Nyakmasszírozó, hogy ne fájjon annyira a gerincetek

Ülőmunkát végeztek? Jó eséllyel, hiszen a társadalom kb. fele ebbe a kategóriába esik, így azt is szokták mondani, hogy: „az új dohányzás a hát- és gerincfájás”, ami ellen úgy lehet többek között védekezni, hogy sokszor felálltok, vagy hát nem végeztek ülőmunkát. Ha ezt nem tehetitek meg, akkor egy jó nyakmasszírozó is enyhíthet a kínokon. A megoldás nagyon egyszerű, elektromos impulzusokkal stimulálják a nyak és a hát egyes izmait, amik összehúzódással majd elernyedéssel reagálnak rá.

Ez egyrészt erősíti is őket, másrészt el is lazítja azokat, enyhítve a fájdalmat.

A Cafagón kapható darabhoz hasonlókat már teszteltünk korábban, és viszonylag jól működtek. Az intenzitást 15 lépcsőben lehet állítani, tapasztalataim szerint 10 fölött már elég brutálisan berántja az izmokat, szóval ésszel használjátok. Az újratöltéssel nem kell túl sokat bajlódni, hiszen szinte minden ilyen eszköz – ez is – már USB-ről tölthető, és a korábbi tapasztalataim alapján több hétig is elműködik az akkujáról. Összesen hatféle különböző módon képes masszírozni, ami leginkább az impulzusok hosszában és mintázatában tér el. A kedvenc funkcióm viszont az volt, hogy a masszázspadokat képes az eszköz melegíteni is, akár 42 fokra, ettől remekül el lehet lazulni és egy kicsit bepilledni a 15 perces masszázsidő alatt. Az eszközért 5300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ami semmi, ha azt is figyelembe veszitek, hogy enyhíti a fájdalmat, egy doboz gyógyszert szoktak ennyiért adni. A szállítás ingyenes, az áfát intézi a Cafago.

hirdetés