hirdetés

Új akciókkal vár benneteket a Cafago

Kuponok is vannak!

hír
Új akciókkal vár benneteket a Cafago 1
írta: hajas
2021-03-18

A legújabb Cafago válogatásban ismét új kütyüket hoztam el nektek. A cikkben találtok Xiaomi monitort, Lenovo fülest, Enchen borotvát, RC kisautót, valamint érintésmentes hőmérő és véroxigénszint mérő szettet is. Mindegyik terméket áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg, ráadásul néhányukhoz extra kuponokat is hoztam.

Lenovo LivePods LP40

A Lenovo egy ideje erősen rákapcsolt a TWS fülesek gyártására, egyik legújabb üdvöskéjük a LivePods LP40. A fülesekbe Bluetooth 5.0-s chip és 40 mAh-s akkuk kerültek, melyeket akár háromszor fel tudtok tölteni a 300 mAh-s aksival és a Type-C csatlakozóval ellátott bölcsővel. A kütyü vízálló, bár a terméklapon az nem derül ki, hogy pontosan mennyire, viszont a gyártó szerint az esőnek és a verejtéknek ellenáll. Az oldalai érintésérzékenyek, így kényelmesen tudtok váltani a számok között. Eszméletlenül olcsó a készülék, csupán 4200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ami bőven áfa- és vámhatár alatti, a szállítás pedig ingyenes.

Enchen Warrior

Az Enchen Warrior a gyártó egyik legújabb elektromos borotvája. Három darab körkést kapott, melyek külön-külön mozognak, így tökéletesen követik az arc kontúrjait. Az aksija 90 perces üzemidőt biztosít számotokra, amit Type-C porton keresztül tudtok tölteni. A készülék elejére egy LED indikátorfény került, ami jelzi, ha töltőre kell tenni a kütyüt. A hátulján egy felugró pajeszvágó is található, így még precízebben tudjátok formára vágni az arcszőrzeteteket. Mindössze 4700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállításért pedig egy fillért sem kell fizetnetek.

Érintésmentes lázmérő és véroxigénszint mérő

Ma már a leggyorsabb, infravörös szenzorral ellátott lázmérők néhány pillanat alatt képesek megállapítani az ember testhőmérsékletét. A kisgyerekes szülők tapasztalatból tudják, hogy a gyerkőcöknél a lázmérés gyakran nem egyszerű művelet, hiszen amilyen izgágák, nem biztos, hogy sokáig a hónuk alatt tudják tartani a hagyományos lázmérőket. Ezt a készüléket csupán 3-5 centire kell tenni a beteg homlokától, és máris 0,1 Celsius fokos pontossággal mér. A véroxigénszint mérő pedig ujjra csiptetős kialakítású, ami néhány másodperc alatt megmutatja az SpO2 szintjét a “páciensnek”, de pulzusmérésre is használható. A CFJW699 kuponkóddal 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a szettet.

Wltoys A959-B távirányítós autó

A Wltoys A959-B távirányítós autója kifejezetten terepre lett megalkotva. Futóművének és a összkerék-meghajtásnak köszönhetően remekül teljesít a nehezebb útvonalakon is, végsebessége pedig eléri akár a 70 km/órát. A 2,4 GHz-s távirányítójával 100 méteres hatótávban irányíthatjátok a járművet. 1500 mAh-s akku került bele, így üzemideje nagyjából 8-15 perc közé lőhető be, ez attól függ, hogy milyen terepen és mekkora sebességgel száguldoztok vele. 21 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron juthattok hozzá, német raktárból.

hirdetés