hirdetés

TWS fülesek és Bluetooth hangszórók árzuhanása

Kuponok is vannak

hír
TWS fülesek és Bluetooth hangszórók árzuhanása 1
írta: hajas
2020-03-12

Régóta gondolkoztok Bluetooth hangszóró vagy TWS fülhallgató vásárlásán? Hát, akkor van egy jó hírem. A Geekbuying rengeteg termék árát csökkentette, Xiaomi, Tronsmart, Haylou és még sok más márka eszközét vásárolhatjátok meg kedvezményesen. Ráadásul extra kuponokat is adott a vásárláshoz a Geekbuying, így még többet tudtok spórolni.

Xiaomi Air 2

A Xiaomi Air 2 járt már nálunk korábban tesztelésen, nagyon szerethető fülhallgató. Formája és kialakítása sokaknak tetszetős lehet, hiszen ő nem agybadugós lett, hanem semi-ear. A hangminőség rendben van, egész jól szól. Én egyébként ezt a kialakítást nem annyira preferálom, hiszen a semi-ear forma kívülről több zajt enged be, mint az agybadugós változat, és nekem kényelmetlen. De ez sokakat nem fog érdekelni, hisz számukra pont, hogy ez a kényelmes. Ha használjátok a GKB20REG31 kódot, akkor 19 400 forintért már be is zsebelhetitek.

Haylou GT1 Plus

A GT1 Plus külseje igényesen lett kidolgozva, fekete műanyagba burkolták. IPX5-ös vízállósággal rendelkezik, így nem árt meg neki az eső vagy az izzadság. A fülesek egy töltéssel nagyjából 5 órán keresztül használhatóak, a doboza pedig 18 órás üzemidőt biztosít számotokra, így nem kell túl gyakran töltögetni a tokot. Érintésérzékeny felülettel rendelkeznek, így könnyedén tudtok számot váltani, hívást fogadni. 9000 forintért vásárolhatjátok meg a GEEKTWS1 kuponkód használatával, ingyenes szállítással.

Ha más terméket szeretnétek megvásárolni, akkor ezeket a kuponokat fel tudjátok használni. Csak fejhallgatókra, Bluetooth hangszórókra és fülhallgatókra érvényesek!

hirdetés