hirdetés

Tuti bringák brutál kuponokkal

Akciós Engwe elektromos biciklik a Geekbuyingon

hír
Tuti bringák brutál kuponokkal 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-11-02

Szuper kuponokat szereztünk a Geekbuyingtól az Engwe elektromos bringákra. Összeszedtük azokat a modelleket, amiket akciósan vásárolhattok meg, most három típus közül válogathattok. Mindegyik bicaj 20 colos kerekekkel és erős motorral érkezik, európai raktárból, ingyenesen szállítják őket.

Engwe Engine Pro elektromos bicikli – 120 km hatótáv jöhet?

Az Engwe Engine Pro egy 750 W-os, 20 colos és 4 inch széles gumival szerelt masina. Specialitása – bár ez szinte minden ENGWE termékre igaz -, hogy középen összecsukható a váza és az akkumulátor kivehető belőle. Ez azért jó, mert a töltéshez ezt elég kivenni, nem kell felcipelni a bringát a lakásba. A végsebessége 45 km/h,  az akku kapacitása 16 Ah, amivel el lehet menni rásegítéssel akár 120 km-t is.

A váltója egy 8 sebességes Shimano szett, amivel akár résegítés nélküli módban is hajthatjátok a bringát, az adatokat pedig egy LCD kijelzős fedélzeti komputeren követhetitek nyomon. Ellentétben az EP-2 modellel, ezen már nemcsak elöl, hanem hátul is van lengéscsillapítás, ráadásul hidraulikus tárcsafékek lassítják a járművet. Kapott első és hátsó LED-es lámpákat, a 28,5 kg-os váz 150 kg-ig terhelhető, ideális 160-210 cm magasságú bicikliseknek.

A Geekbuying NNNENGINEP  kuponjával 469 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni.

 

Engwe M20 elektromos bicikli – Egy igazi erőmű

Az Engwe M20 elég dizájnosra sikerült, úgy néz ki mint egy dögös robogó, a dupla lámpák is a motorok világát idézik meg. Mivel ez egy fatbike, és a 20×4 inch-es gumik is bütykösek, ezért terepen is megállja majd a helyét. Az 1000 W-os csúcsteljesítménnyel – a nominális 750 W – rendelkező motor végsebessége 45 km/h, ami sokkal inkább robogós tempó, és a kerékpár mivolt jogszabályi szempontból sem állja meg a helyét. Persze van rajta pedál, meg pedelec mód, és egy 7 sebességes Shimano váltót is kapott. Első-hátsó rugós lengéscsillapítóval is felszerelték, amik azért képesek kisimítani az úthibákat.

A megállásról duális tárcsafékek gondoskodnak, széles ülésével kényelmes az utazás. Ez az egy aksis verzió, amin egy 48 V-os, 13 Ah-s akkumulátor van, és elmegy 75 km-t, töltési ideje 5 óra. Létezik egy duális akkuval szerelt variáns, ami 2x13Ah-s, vagyis összesen 26 Ah, amire 150 km-es hatótávot adnak meg. A váz könnyű alumíniumötvözetből készült, 42,7 kilót nyom egy akkumulátorral, a maximális terhelhetősége 120 kg.  Az LCD kijelzőn még erős napsütésben is jól láthatjátok a menetadatokat.

Az NNNENGWEM20S  kuponnal most 381 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni ezt a bicikli szörnyet. Európai raktárból ingyenesen szállítják.

hirdetés