hirdetés

Tüntesd el a koszt bárhonnan egy mozdulattal

Jimmy H10 Flex bevezető promó a Geekmaxin

hír
Tüntesd el a koszt bárhonnan egy mozdulattal 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-07-24

A Jimmy H10 csúcsmodellje mellé most egy továbbfejlesztett, még praktikusabb állóporszívó érkezett. A H10 Flex „rugalmas” fémcsöve 90 fokkal lefelé és felfelé is forgatható, így még a nehezen elérhető helyeken is kényelmesen és alaposan kitakaríthattok. A Geekmaxin augusztus 3-ig bevezető akcióban tudjátok megvásárolni, de most kupont is kaptunk hozzá, így ezen az áron vétek lenne kihagyni. Azokra is gondoltak, akik olcsóbb modellre vágynak, hiszen a Jimmy JV85-öt is olcsóbban kínálják.

A Geekmaxin augusztus 3-ig early bird áron vásárolhatjátok meg. Kaptunk hozzá még egy szuper kupont is, így a JMUeBCA3  kóddal már 113 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért eléritek, és szokás szerint európai raktárból szállítják.

Jimmy JV85

Bár a JV85 nem a csúcsmodell, de barátságos áron egy egész jól használható porszívót kaptok. 23 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, hatékonyan szippantja fel az útjába kerülő szöszmöszöket, a hengerkefének köszönhetően pedig még a szőnyegek mélyebb rétegeiből is kiszedi a koszt. Egy töltéssel akár 45 percen keresztül is takaríthattok vele, ami bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarításához is. Az energiát egy 6 cellás2500 mAh-s akkumulátor biztosítja, és nagy testvéréhez hasonlóan ez is kivehető, így kényelmesen tudjátok tölteni, és vásárolhattok hozzá csereakkumulátort is. A tetejére egy OLED kijelzőt tettek, amin csekkolhatjátok az aksi töltöttségét és az aktuális üzemmódot. A dobozában rengeteg kiegészítőt találtok, többek közt két különböző szűkítő- és egy atkaeltávolító fejet, valamint egy fali tartót is.

A gRgPFuaa  kuponkóddal 62 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá európai raktárból.

hirdetés