hirdetés

Tronsmart kuponeső a Geekbuyingon

TWS fülhallgatók, Bluetooth hangszóró, gamer headset a kínálatban

hír
Tronsmart kuponeső a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-03-16

A Tronsmart hangcuccok óriási népszerűségnek örvendenek, és gyakorlatilag minden vásárló igényét kiszolgálják. Most két TWS fülhalgatóra, egy vízálló bluetooth hangszoróra, valamint egy szuper gaming headsetre hoztunk nektek jóárasító kuponokat. Az összes termék európai, azon belül is német raktárból érkezik, tehát gyorsan és áfamentesen nálatok lehet a kinézett termék.

Természetesen a vízállóságra is gondolt a gyártó, az IP45-ös védelemnek köszönhetően nem kell aggódnotok amiatt, ha használat közben elkap titeket az eső. Az Air+ sajátossága továbbá, hogy automatikusan leállítja a zenét, ha kiveszitek a fületekből. 

A sima Apollo Air ára most a 658ETYCU kuponkóddal 10 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., még az Air+ 11 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha használjuk a 67QZSPB9 kódot, ezekben az árakban pedig már a szállítás és az áfa is benne van.

Tronsmart Splash

Tronsmart Splash 1 névre hallgató Bluetooth hangszóró mindent tud, amire szükségünk lenne, egész jó a hangja, gyorsan kapcsolódik bármilyen Bluetooth képes eszközünkre, és akár két Splash 1-et is összeköthetünk, fokozva ezzel a zenei élményt.

A készülék mérete 112x112x54 milliméter, formája inkább egy lapos kavicsra emlékeztet, kompakt mérete miatt pedig könnyen elfér egy kisebb táskában, vagy a kabátzsebünkben is, még a tömege sem vészes, mindössze 290 grammot nyom. Sejthető, hogy ez nem fog úgy szólni, mint egy boombox, de nem is arra találták ki, ezt nyugodtan elvihetjük a hátizsákos kirándulásainkra is, nem fog sok plusz terhet jelenteni. Viszont így is belekerült egy 2200 mAh kapacitású akkumulátor, amivel akár a 24 órányi zenehallgatás is összejöhet, ami egy igen impozáns adat, újratölteni pedig Type-C porton keresztül tudjuk. Bluetooth 5.0-val csatlakozhatunk rá vezeték nélkül, de van rajta jack bemenet is, így vezetékesen is használhatjuk.

Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy IPX7-es minősítéssel rendelkezik, tehát vízálló, éppen ezért magunkkal vihetjük a fürdőszobába is, ha szükségünk van a zuhany alatti énekléshez némi alapra, nem fog megártani neki sem a víz sem a pára.

Az ára most igazán kedvező, ha vásárláskor beírjuk a 6OVN4OZC kódot, így a hangszóró szállítással csak 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

Tronsmart Sparkle

A Tronsmart Sparkle fejhallgató kifejezetten a játékosoknak készült, ami már a külsején is megmutatkozik. Igényesen kialakított, nagyon jó anyaghasználattal rendelkezik, a hangszórók burkolatán pedig menő RGB LED világítás dobja fel a fülest. Kényelmes, memóriahabos, nagy méretű fülpárnákat kapott, így a hosszas játék után sem fogja nyomni a füleinket.

7.1-es hangzást ígér a gyártó, vagyis játék közben, például a Call of Dutyban hallani fogjuk, hogy melyik irányból közeledik az ellen, mikrofonja pedig védett a beszűrődő zajoktól, így csapattársainkat nem fogjuk terhelni a környezetünk hangjaival.

Eme remek fülesért most csak 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni szállítással együtt, ha használjátok a NNNTSSPARKLE03 kuponkódot.

hirdetés