hirdetés

Tronsmart Halo hangszórók Szinglik napján

Új kupont kaptunk a Tronsmart Halo 100 és 200 modellekre

hír
Tronsmart Halo hangszórók Szinglik napján 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-11-11

Ma tetőfokán pörög a Geekbuyingon is a 11.11 vásár, alig néhány perce érkeztek ezek a vadiúj kuponok a Tronsmart Halo 100 és 200 hangszórókra. A kisebb 60 wattos, míg a nagyobb 120 wattal tolja a zenét és mindkettőt használhatjátok TWS módban a tökéletes sztereó hangzásért. Európai raktárból és ingyenesen szállítják ki őket.

Tronsmart Halo 200

A Tronsmart új hangszórója, a Halo 100 nagytestvére már a kareokét is támogatja, és adnak mellé két vezeték nélküli mikrofont is, de kompatibilis vezetékes mikrofonokkal, és gitárbemenetet szintén találtok rajta. Lenyűgöző, torzításmentes hangélményt biztosít a háromutas hangrendszerrel, a teljesítménye elég durva, 120 wattos.  A TWS módnak hála, két hangszórót összeköthettek, hogy sztereóban élvezhessétek a zenét, de akár 100 eszközt is szinkronizálhattok a TuneConn technológiának köszönhetően.

A töltésért nem USB, hanem hagyományos 230 V-os hálózati kábel felel, a 15 000 mAh-s akku 18 órányi üzemidőt tesz lehetővé, persze kikapcsolt LED-ek mellett, amik ötféle módban világíthatnak. A Tronsmart app segítségével ezt is tudjátok állítani a hangszínek és egyebek mellett. IPX4 védettség miatt a folyadékokat kibírja, de a homokot és a durva szennyeződéseket jobb elkerülni. Pozitívuma, hogy az 5.3 szabványú Bluetooth-on keresztül akár egyszerre két eszközhöz is csatlakoztathatjátok, és power bankként is használható.

A Geekbuyingról 44 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni a NNNTSMHL20M  kuponkóddal, EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés