hirdetés

Tronsmart cuccok EU-ból

Kortól és nemtől függetlenül jó ajándék

hír
Tronsmart cuccok EU-ból 1
írta: Rolla
2019-12-09

Ha kicsit kezdtek kifogyni az ötletekből, és már az idő is sürget titeket, akkor nézelődjetek a Geekbuying EU raktárából kapható termékeinek gyűjtőoldalán. Már pár ezer forintért is találhattok jó kütyüket, de ha valami még komolyabbra vágytok, akkor ahhoz is találtok érdekes ötleteket. Most pedig olyan Tronsmart termékeket mutatok nektek, amiknek kortól és nemtől függetlenül bárki örülni fog.

Tronsmart T6 Plus

Nem hagynám ki az irodánkban jelenleg is használatban lévő Tronsmart T6 Plus párost, amit a teszt után is szívesen hallgatunk. Az eszköz szépsége, hogy a TWS-nek (true wireless stereo) köszönhetően ha kettőt párosítotok, akkor sztereóban is hallgathattok zenét, ami már egy nagyobb társaságnál vagy szabadtéren nagyot tud dobni az élményen. Ez az egyetlen olyan TWS hangfalpáros, amelyik körben sugározza a hangot, vagyis teljesen mindegy, hogy a kütyük melyik oldalán állunk.

A cucc akár 15 órát is kibír egy töltéssel, sőt power bankként is használhatjátok, ami egy hajnalig tartó szabadtéri partin életmentő lehet. 18 500 forintba kerül a 43XLBQP7 kóddal, kaptok hozzá ajándékba egy hordtáskát, ráadásul Lengyelországból érkezik ingyenes szállítással, így nem is kell rá sokat várnotok.

Tronsmart Force vezetéknélküli hangszóró

Ha már Tronsmart, legyen kövér, ezért nézzük meg ezt a hangszórót is. A Force üzemideje a szokásos 15 óra, nem kell azon aggódni, hogy a party közben dobja be az unalmast, és ez is tudja a TWS féle sztereo módot.

Azt szerintem nem kell hangsúlyoznom, hogy mennyivel igényesebb egy bulin vagy csillezésnél telefon és laptop helyett inkább Bluetooth-os hangszórót választani, ráadásul a Tronsmart vízálló, így medence és kisfröccs közelében sem kell félteni, de a strandon is ezt érezhetjük a legnagyobb biztonságban. 15 400 forintba kerül ajándék hordtáskával, így tuti, hogy sokáig veletek lesz épen és egészségesen. Ha pedig nem tudtok dönteni ez és a T6 Plus között, akkor nézzétek meg ennek a tesztjét is.

hirdetés