hirdetés

Tronsmart Bang Mini hordozható partikellék 20 000 Ft alatt

SoundPulse Audio hangzás, RGB LED-fények, TWS mód és 15 órás üzemidő

hír
Tronsmart Bang Mini hordozható partikellék 20 000 Ft alatt 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-25

A népszerű Tronsmart partihangszórók egy kisebb, hordozhatóbb darabja a Tronsmart Bang Mini, amit pár éve volt szerencsénk tesztelni is. Szerettük az erejét, de a szomszédaink gyanítom, nem annyira. 50 W-os teljesítménnyel, SoundPulse Audio hangzással, RGB LED-fényekkel és 15 órás üzemidővel emeli a csúcsra a hangulatot. Kettő vásárlása esetén a TWS módjával pedig mehet a sztereó hangzású, magas minőségű buli. A Geekbuyingon most 20 000 forint alá kuponozható. Itthon sokkal drágábban kapható csak.

A kisebbik testvér is megkapta az IPX6 minősítést, így nem árt neki a felfröccsenő víz, sem az eső. Sugárzókból 2 közép és 2 darab mély került beépítésre, illetve rendelkezik három passzív sugárzóval is. Tartalmat Bluetooth-on, USB porton keresztül, illetve egy 3,5 mm-es jack segítségével tudsz ráküldeni. A villámgyors párosítás garantált az NFC chip és az 5.3 szabványú Bluetooth kapcsolat miatt. 

A Geekbuying NNNTSMBMINI  kuponjával, most csak 19 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod ingyenes szállítás mellett európai raktárból. Ez az ár nagyon megérős, ha megnézed, hogy itthon mennyivel drágábban kapható.

hirdetés