hirdetés

Tronsmart Bang Max ajándék hangszóróval és alacsony árral

Egyet fizetsz és kettő Tronsmart Bluetooth hangszórót kapsz

hír
Tronsmart Bang Max ajándék hangszóróval és alacsony árral 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-26

A Tronsmart Bang Max minden valamire való parti elengedhetetlen kelléke lesz. A teljesítménye 130 wattos és bár nem egy könnyed darab azért a fogantyúja segítségével könnyen mozgatható és szerencsére vízálló. Az óriási aksijával akár egy napig is tolja a zenét, de mikrofont és gitárt is köthetsz hozzá. A Geekbuying kuponjával nemcsak szuper alacsony, 51 900 forint az ára, de még egy 10 wattos Tronsmart Trip hangszórót is kapsz mellé ajándékba, ami minden utazás során veled lehet.

A Bang Max IPX6 vízállósági minősítéssel rendelkezik, így nem kell aggódnod az eső, a kiömlött italok vagy a medenceparti balesetek miatt. Ez a hangszóró minden körülmények között megállja a helyét, 18 000 mAh-s beépített akkumulátorával 24 órán át tudjátok működtetni, míg a karaokéra 10 órát ad meg a gyártó. A jó hír, hogy töltés közben is bulira fogható. A LED fények emelik a hangulatot, de szerencsére kikapcsolhatók, ha egy kis üzemidőt szeretnél nyerni. A Tronsmart applikációval könnyedén testreszabhatod a hangzást és a világítást. Válaszd ki a kedvenc EQ módodat, állítsd be a fény show-t, válts számot és irányítsd a TuneConn funkciókat közvetlenül az applikációból! Ezzel a hangszóróval minden bulit a saját stílusod szerint alakíthatsz.

Különlegessége, hogy két vezetékes mikrofont vagy egy gitárt is támogat. Ez különösen hasznos, ha karaoke bulit szeretnél tartani, vagy ha zenészként szeretnéd feldobni a hangulatot. Ez a funkció igazán egyedivé teszi a Bang Max hangszórót a piacon.

A Geekbuyingon az NNNTSBMAX  kuponnal most csak 51 900 Ft-ba kerül a Tronsmart Bang Max hangszóró. A nagy teljesítményéhez képest ez aprópénz, ha megnézed mennyiért adják a nagy nevű versenytársakat. Ráadásul ha most rendelsz, még egy Tronsmart Trip modellt is kapsz ajándékba a készlet erejéig.

hirdetés