hirdetés

Topshak szerszámok és gépek akciósak

Csavarbehajtók és egyéb dolgok

hír
Topshak szerszámok és gépek akciósak 1
írta: SonkaMod
2021-10-22

A kínai Topshak termékei szerezhetők meg akciós áron a Banggoodról. Van filléres csavarozójuk, komolyabb csavarbehajtójuk és egyéb gépük is. Nem szabad tőlük nagyon magas minőséget várni, de hobbi célokra megfelelnek. Most a kuponkódok segítségével elég jó áron lehet őket megszerezni, legyen szó egy alapból is olcsó szerszámról, vagy egy drágább gépről.

Topshak szerszámok és gépek akciósak 2

TopShak TS-ESD1 elektromos csavarozó

Ez a csavarozó egy hagyományos pisztolyformájú, egyszerű, nem cserélhető akkumulátoros szerszám. A maximális nyomatéka 4 Nm, a forgási sebessége 220 fordulat percenként. A tokmányába 1/4 colos bitek passzolnak, ráadásul mágneses is, az tartja a helyükön a fejeket. Összesen 32 darab bitet mellékelnek is a géphez, továbbá egy flexibilis hosszabbító is csomag része. 2000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátora van, ami ugyan nem eltávolítható, viszont USB porton keresztül tölthető.

A csavarozó most a BG66af3c kuponkóddal mindössze 3400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes szállítással, áfamentesen.

Topshak szerszámok és gépek akciósak 3

Topshak TS-ESD2 elektromos csavarozó

Az előbbi modell továbbfejlesztése a TS-ESD2, mely teljesítményében megegyezik vele, csak a kialakítása más. A hagyományos pisztolyformája ki is egyenesíthető, és úgy is használható. Ami még nagy előrelépés, hogy van rajta nyomatékállítási lehetőség. A működése ennek is akkumulátoros, 2000 mAh kapacitású aksi van benne, és USB-n keresztül lehet feltölteni. A 32 darab bitfej, és az USB töltőkábel természetesen ugyanúgy jár hozzá.

Bár funkcióiban erősebb az ESD2 modell, az ára ennek sem vészes, az issam10b kupnkóddal mindössze 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is vásárolhatjuk, teljesen áfamentesen.

Topshak szerszámok és gépek akciósak 4

Topshak TS-ED1 csavarbehajtó

A maximális nyomatéka 28 Nm ennek a csavarbehajtónak, és természetesen felszerelték nyomatékhatárolóval is, és a sebessége két fokozatban állítható. A tokmánya kulcsnélküli, és tehetünk bele biteket és fúrószárakat is. Egyértelműen leginkább csavarok behajtására jó a gép, de azért lyukat is fúrhatunk vele. Ne gondoljuk azt, hogy a vasbeton falakat ezzel át fogjuk vinni, de vékony fémlemezek, fa, tégla azért nem okoz neki gondot. A szetthez adnak egy bitbefogató szárat, valamint 9 darab bitet. A csomag tartalmazza az akkumulátor töltőjét is, amihez adnak egy átalakítót. Kétféle pakk rendelhető, van amelyikben egy akkumulátor van, és lehet két aksis variánst is vásárolni.

A BG07ed87 kuponkódot felhasználva az egy aksis változat 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg két akkumulátorral is csak 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni.

Topshak szerszámok és gépek akciósak 5

Topshak TS-WP2 szivattyú

A Topshak kínálatában nemcsak akkumulátoros kéziszerszámok, hanem nagyobb gépek is szerepelnek. Például van ez a kerti szivattyú, amit egészen jutányos áron adnak. A teljesítménye 600 watt, a vízszállítása pedig maximum 3200 liter percenként. 7 méter mélyből tudja felszippantani a vizet, így például természetes vizekből tudunk remek öntözőrendszert kiépíteni vele. A maximális magasság, amire fel tudja nyomni a folyadékot, 35 méter.

A kisméretű szivattyú a BGf135b6 kuponkóddal vásárolható meg mindössze 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

Topshak szerszámok és gépek akciósak 6

Topshak Ws2 ágaprító

A 2800 watt teljesítményű ágaprító a cég egyik legnagyobb gépe. A kerti zöldhulladékot lehet vele ledarálni megfelelően kis méretűre ahhoz, hogy akár mulcsozhassunk is vele. Elégetni már egy ideje nem is szabad a kertben összegyűlt rengeteg hulladékot, viszont összezúzva egyáltalán nem foglal nagy helyet, és hasznosítani is tudjuk. A Topshak WS2 maximum 45 milliméteres fákat tud összedarálni, így a metszés során minden ágat meg tudunk vele etetni. Villanymotorral működik, tehát elég konnektorba dugni, és már használható is.

A kerti gép egészen jó áron megvásárolható EU raktárból, a BG2David kuponkóddal 57 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni szállítási költséggel együtt.

hirdetés