hirdetés

Topshak ágvágó fűrészek kuponozhatók

Felkészülve a szezonra

hír
Topshak ágvágó fűrészek kuponozhatók 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-09

A kerti szerszámarzenál örök tagja a fűrész, és nemcsak a motoros, hanem a hagyományos is, hiszen kisebb munkákra nem kell mindenképp elővenni a láncfűrészt. Az ágvágó fűrészek jól használhatók kisebb munkákra, nem is lassú vele a munka, ha csak egy-egy vágásról van szó, és teljesen zajtalan, ami szintén nem rossz, például vasárnap reggel. A Topshaknak most két kézifűrésze is nagyon olcsón vihető kuponnal, tehát érdemes megrendelni őket, és a tavaszi szezonban már lehet is használni.

Topshak TS-DS1

Ez egy összecsukható fűrész, ami azért jó, mert így a tárolása nem balesetveszélyes, illetve a mérete is feleakkora lesz, tehát zsebre is vághatjuk, amíg a kert egyik végéből a másikba elbattyogunk. A TS-DS1-nek 18 centiméteres a pengéje, amivel azért már bőven lehet dolgozni, még akkor is, ha ez elég kicsinek számít ebben a műfajban. Nyéllel együtt viszont már 40 centis. Egy inchen hét fog helyezkedik el, egy fog pedig három vágóéllel rendelkezik. SK-5 szénacélból készült, ami keményre edzhető, de a szívóssága sem rossz, ha nem csak a keménységre mennek rá.

Kisebb vágásokhoz, metszéshez tökéletes eszköznek tűnik, az ára pedig nincs amúgy sem elszállva, de jelenleg extra olcsó. A BGee76be  kuponkóddal 2200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt, EU raktárból.

Topshak TS-DS4

A Topshak TS-DS4 egy 350 milliméteres ágvágó, ívelt fűrészlappal rendelkezik, ami ezáltal kevésbé súrlódik, és gyorsabban tudunk vele dolgozni. SK-5 szénacélból készült a pengéje, ami nagyon keményre edzhető, de akár a szívósság terén is rendkívül jó eredményeket lehet elérni megfelelő hőkezeléssel. Az egyetlen hátránya, hogy nem korrózióálló, de ha nem párás helyen tároljuk, akkor nem fogja megenni a nedvesség. A penge fogai három oldalán is élezettek, ami segíti, hogy a fűrész oda és visszatolása is könnyedén menjen, és k9zben ne akadjon el. Egy inch hosszon hét fog is található. Alapvetően fa vágására, gallyazásra, ágvágásra találták ki, de fűrészárut és műanyagokat is vághatunk, viszont a fémet felejtsük vele el, ez nem arra való. A biztonságos tárolás érdekében adnak hozzá egy műanyag hüvelyt, amibe becsúsztatva tárolhatjuk, amikor nincsen használatban.

Korántsem olcsó mulatság egy ilyen nagyméretű ágvágó fűrész, de a Topshak TS-DS4 már 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető a BGf756d2  kuponkóddal, szállítási költséggel együtt.

hirdetés