hirdetés

Top akciós termékek a Hekkán

Két strapatelefon és egy retro videójáték a kínálatban.

hír
Top akciós termékek a Hekkán 1

Forrás: Hekka.com

Norbi
írta: Norbi
2022-07-13

A Hekka oldalán ma két strapatelefont is találtunk, amiket jó áron lehet megrendelni, mindkettőt másért lehet szeretni, azonkívül hogy mindkettő hozza azt, ami egy ilyen telefontól elvárható. Találtunk egy a régi idők formavilágát idéző hordozható konzolt is, amit könnyen magatokkal tudtok vinni bárhova, így nagyon jól el lehet ütni vele az időt. Természetesen minden termékhez szereztünk kupont is, így tudtok faragni még egy keveset az árból.

Ulefone Power Armor 14

Az Ulefone Armor család termékei már hosszú múltra tekintenek vissza, méltán népszerűek a fogyasztók között, hiszen igen masszív kivitelezésű modellek, ráadásul a hardverük sem az alsó kategóriából kerül ki. A strapatelefonok nem csak azért jók, mert lehet őket ütni vágni, hanem egy átlagos androidos készülékhez képest rengeteg izgalmas extrát is belezsúfolnak a gyártók. Különösen igaz ez az Ulefone Power Armor 14-re, hiszen ezeket még felsorolni is nehéz, de azért teszek egy próbát: a belső szenzorai segítségével képes digitális vízmértékként, szögmérőként, iránytűként és zajszintmérőként is funkcionálni, de ha kell, akkor a tengerszint feletti magasságot is kikalkulálja. Akik szeretnek rádiót hallgatni, annak jó hír, hogy ebből nem spórolták ki a beépített FM rádiót sem, ráadásul ehhez már nem kell csatlakoztatni egy vezetékes headsetet, mert beépített antennát is tartalmaz, szóval Bluetooth fülessel, vagy akár a telefon hangszóróján keresztül is hallgatható a rádió.

Az Ulefone Power Armor 14 lelke egy Mediatek Helio G35 lapka, ezt egészíti ki 4 GB RAM és 64 GB háttértár. Az akkumulátor kapacitása is elképesztő, 10 000 mAh, ezzel már biztosan nem kell attól félni, hogy fél nap után lemerül. Tölteni vezetékesen 18 wattal, vezeték nélkül – a kategóriában meglepő módon – 15 wattal tudjátok. Minden sarka gumibevonatos erősítéssel van ellátva, illetve a kijelző is Corning Gorilla Glass védelmet kapott. Ezen felül az IP68 és IP69K szabványok szerint víz- és porálló, és még a MIL-STD-810G minősítést is megkapta, ami egy katonai szabvány, így kibírja az 57 kPa-os nyomást, a magas páratartalmat, a tartós meleget, de még az enyhén savas környezetet is. 

A 20 MP-es hátlapi főkamerát egy mélységérzékelő szenzor és egy 2 MP-es makró lencse egészíti ki, a szelfikamerája 16 Megapixeles. A teló NFC képes, így mobilfizetésre is alkalmas, az ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalán kapott helyet, ahogy a programozható gomb is, ami mögé bármilyen applikációt, vagy funkciót tehettek. Az Android 11-gyel érkező Ulefone Power Armor 14-et a Hekka webshopjában most akciós áron rendelhetitek meg. A HekkaAFFUPA14  kuponkód használatával az ára 60 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás ingyenes és ez az ár az áfát is tartalmazza.

Blackview BV8800

A Blackview terméke is a strapatelefonok táborát erősíti, ebbe viszont most kevesebb extra jutott, de erősebb hardvert és több memóriát kapott. Azért itt se maradtok teljesen különlegességek nélkül, mert a kijelzője az érintéseket még (gumi)kesztyűben is érzékeli, ami egy munkatelefonnál nagyon jól tud jönni, valamint éjjellátó funkcióval is ellátták. Ennek hasznosságát jelenleg még nem látom, de táborozáskor este akár még jól is jöhet, ha éppen arra jár a rejtélyes mackó, akit mostanában néha látni vélnek hazánk erdeiben.

De mit is jelent az erős hardver? A Mediatek Dimensity 700-as lapkája ketyeg benne, ami a teszteken nagyon jó pontszámokat kapott, ehhez társul a 8 GB RAM és 128 GB tárhely. Az akkukapacitása 8380 mAh, ami jóval magasabb az átlagnál, ezzel is bőven át tudjátok vészelni a napot, ha keveset nyomkodjátok, akkor kettőt is. Ez már 33 wattal tölthető újra, így ha lemerült sem tölti a napját a töltőn lógva. A súlya 365 gramm, ami nem meglepő ebben a kategóriában, hiszen ez is ellenál a pornak, víznek, nyomásnak, párának, savas környezetnek, ugyanis a Blackview készüléke szintén megkapta az IP68, IP69K és a MIL-STD-810G minősítést. Kamerafronton sem kell szégyenkeznie, a hátlapon 4 szenzor kapott helyet, ezek 50, 20, 8, 2 Megapixelesek, az előlapon pedig egy 16 MP-s szelfikamera csücsül. 

A Blackview BV 8800-at 104 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a HekkaBV8800  kuponkód segítségével, ebben az árban pedig benne van a szállítás és az áfa is.

hirdetés