hirdetés

Toocki töltők és kábelek minden mennyiségben

Jó minőség, vállalható ár

hír
Toocki töltők és kábelek minden mennyiségben 1

Forrás: Aliexpress.com

írta: Don Kartács
2022-10-30

Új kedvenc márkánk a kábel és töltő szegmensben a Toocki, egy fajta gyémánt a szénkupacban, kifejezetten jó minőségű cuccokat gyártanak, a minőséghez képest olcsón. Éppen teszteljük is az egyik autós töltőjüket, és nagyon elégedettek vagyunk vele. Aliexpressen rengeteg helyen lehet kapni a termékeiket, ebből hoztunk most egy csokorral. November 1-je után ráadásul a szinglik napja kedvezményeket is lehet érvényesíteni, és a store kuponokat is érdemes előre kikérni .

Toocki 66-100 W-os Type-C kábel

Kigyűjtöttünk pár érdekes terméket, ami a figyelmetekre tarthat számot, ebből az első az akár 100 W teljesítmény elviselésére képes harisnyázott kábel, de persze vannak kisebb teljesítmény átengedésre képes tyúkbeleik is. A végződés jellemzően Type-C/USB-A vagy dupla Type-C, mivel a modern töltőkön szinte kivétel nélkül van már Type-C kimenet. A kábelek 1, illetve 2 méteres kiszerelésben, 2000-2500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). között is kaphatók, a szállítás 800 Ft, és ez így összességében nem tűnik kevésnek, de csak egyszer kell megvenni őket, és ezek biztosan átviszik az ígért teljesítményt. Ilyen kijelzős darabot pedig nem lehet hasonló áron találni.

Toocki 45 W-os szivargyújtós töltő

Azért tettem be a válogatásba, mert éppen teszteltünk a Toocki 45 W-os töltőjét – ennek a képeit láthatjátok a galériában -, ami a mostaninak gyakorlatilag az ikertestvére, és kifejezetten elégedettek vagyunk vele. A teljesítménye 45 W, maximum 5 A leadására képes, illetve két kimeneti portja van, egy hagyományos USB-A és egy Type-C. Ismeri a Quick Charge és a PD szabványokat is, de természetesen vagy egy tucat másikat is kezel, így az Apple tulajdonosok sem maradnak ki a jóból. Gyakorlatilag az összes a modern telefont viszonylag gyorsan lehet róla tölteni. Ellátták egy rakat védelmi elektronikával is, túláram, rövidzár, túlmelegedés elleni védelem és hasonlók. Mivel a kialakítása szabvány, szinte az összes autóval kompatibilis. 2000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nál is kevesebbet kérnek érte, így érdemes rámozdulni.

Toocki kábelrendező tépőzár

Aki utálja a szanaszét álló kábeleket, annak tesz jó szolgálatot a Toocki kábelrendező, ami nem más, mint egy méretre vágható tépőzár, vagy máshogy nevezve velcro. 1, 2, 3 és 5 méteres kiszerelésekben kapható, négyféle színben, ami lehet a fekete, a fehér, a szürke, a piros és a kék. A szélessége 1 centiméter, és természetesen nemcsak kábeleket lehet vele összefogni, hanem szinte bármit. A sajtóanyagban palántákat is kötegelnek vele, szóval tulajdonképpen csak a kreativitás szab határt a felhasználhatóságnak. Az ára a hossztól függően 500 és 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). között alakul, a szállítás további 100 Ft-ba kerül.

hirdetés