hirdetés

Tonnányi Hekka ajánlat, köztük az Ulefone új telefonja is

Mindegyikhez szereztünk kupont is

hír
Tonnányi Hekka ajánlat, köztük az Ulefone új telefonja is 1

Forrás: Hekka.com

írta: Don Kartács
2022-10-21

A Hekka oldalán egy tonnányi termék lett olcsóbb, köztük van a világpremierjét ünneplő Ulefone Armor 16 Pro, egy kiegészítő monitor számítógépek mellé, egy globál verziós Mi Band 7 Pro, és még sok minden más is. A Hekka jellemzően ingyenes szállítással küldi a cuccait, és az árak minden esetben tartalmazzák az áfát is.

Az oldalán található spéci gomb pedig programozható, ahová mindenféle funkciót kirakhattok, de például van walkie-talkie módja is, és SOS szignált is le tud adni. Nem maradt ki az NFC és támogat négyféle műholdas rendszert, szóval a túrázóknak is jó szolgálatot tesz a Power Armor 16 Pro. A telefon a HEKKA16PRO  kóddal 63 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza hongkongi raktárból, az áfát pedig már tartalmazza az ár.

PC-s tuning kijelző – Második kijelző számítógépek mellé

Aki ült már komolyabb sportautóban, az biztosan tudja, hogy egyes gépészeti paramétereket külön óracsoporton is ki szoktak jelezni, például az olaj- és turbónyomást és hasonlókat. Ugyanezt tudja csak számítógépes vonalon ez a 3,5 colos mini kijelző is, ami Type-C porton keresztül csatlakozik a számítógépetekhez. A PC oldalán egy szoftvert kell futtatni, aminek segítségével számtalan érdekes paramétert ki lehet írtani a megjelenítőre. Ezek az alábbiak lehetnek a teljesség igénye nélkül: processzor terheltsége, memória foglaltsága, hőmérsékleti értékek, a hálózat feltöltési és letöltési sebessége, a merevlemez adatai, dátum és idő, és hasonlók. Mivel ez egy személyre szabható szoftver, ezért különböző „bőröket” is a felületre húzhattok, van a szolidtól kezdve a mangáson át a tech jellegűig minden, vagyis egy újabb autós hasonlattal élve, elég könnyen összehozható a Fast and Furious életérzés, csak számítógépes környezetben. Akinek pedig van átlátszó oldalú számítógépháza, az akár belülre is felragaszthatja a kijelzőt, és használhatja paraméterkijelző mini monitorként. Ehhez szüksége lesz egy belső USB kiállásra, ezt nem mellékelik a csomagban. Az érdekességért a Hekkánál a HKSCREEN  kuponód felhasználásával 8 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

Mi Band 7 Pro – Végre a globális verzió is kapható

Tudjátok mi a Mi Band 7 és a Mi Band 7 Pro között a legfontosabb különbség? Természetesen az, hogy ebben már van GPS is, így nem kell a mobilotok helymeghatározására támaszkodnia. A második legfontosabb tulajdonsága pedig az lett volna, hogy a global verzióban is legyen NFC chip, mint a kínai változatokban, de ilyet a leírásban nem találtam, kár érte. A kinézete is nagyban eltér a sima Mi Band 7-től, sokkal óraszerűbb, az anyaghasználat is jobb. A kijelzője 1,64 inch, AMOLED technológiát használ, vagyis van Always On Display funkció is a repertoárban.

A többi funkció már ismerős lesz a korábbi szériákból: pulzus, véroxigén és stressz szint mérés, alvás monitorozása, üzenetkezelés, hívásokról való tájékoztatás, és a 117 sporthoz kismillió paraméter, amit mind átböngészhettek. Az üzemideje a gyártó szerint 12 nap, de nyilván ez „gyépé” módban értendő, kevés sporttal, csak sétálgatva. Az 1 hetet viszont simán valósnak érzem, vagyis 7 naponta a töltőre tenni azért nem akkora ördöngösség. Aki pedig átszabná a kinézetet, az kismillió számlap közül válogathat, idővel pedig megjönnek majd a rajongói dizájnok is, szóval ebből biztosan nem lesz hiány. Az aktivitásmérőért az MI7PROGLO  kóddal 30 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

A Hekka nem aprózta el a kínálatot, nemcsak a fenti 3 termékre, hanem számtalan másikra is adott kuponkódokat, ezeket táblázatos formában tesszük közzé. Érdemes még az alábbi, nem termékhez kötött kuponokkal is próbálkozni az oldalon:

  • hekkahu10 : 26 EUR elköltése esetén 10 EUR kedvezmény
  • hekkast0815 : 3 EUR kedvezmény elektronikai cuccokra
Termék neveRaktárKuponkódÁr (Ft)
Fűthető mellényCNhekkahu108 500
Xiaomi 12T Pro telefonHKHK12TPRO228-24 500
Xiaomi 12T telefonHKHKMI12T184-193 000
Xiaomi Redmi Pad tabletHKREDMIPAD92-110 000
Artillery Sidewinder-X2 3D nyomtatóEUHekkaPrinter106 000
Artillery Genius Pro 3D nyomtatóEUHEKKAGENIUS101 700
Artillery Hornet 3D nyomtatóEUHEKKAHOR54 700
Mini fűtőventillátorCNHekkahu1011 000
Fűthető kabát 1CNHekkaHeat17 000
Fűthető kabát 2CNHekkaCoat12 700
Blackview Tab 13 tabletHKhekkahu1067 800
Lenovo LP40 TWS fülesCNHekkaLP406 800
Wuben C3 elemlámpaCNHekkaC37 200
Sandisk micro SD kártyaCNHEKKASD1286 400
HOTO lézeres mérőCNHekkaHoto101212 700
Xiaomi Mi Band 7 Pro (CN verzió)CNHekkaMB7P25 800
Razer Deathadder egérCNhekkahu107 800

hirdetés