hirdetés

Tomtop akciós termékek válogatása a mai napra

Egy menő roller és egy etetőhajó a kínálatban

hír
Tomtop akciós termékek válogatása a mai napra 1

Forrás: Tomtop.com

írta: Norbi
2022-07-05

A Tomtopon is remek akciókat lehet kifogni, érdemes böngészni az oldalukat, mert ki tudja mikor bukkantok valami kincsre. A mai ajánlatok nem feltétlenül ebbe a kategóriába tartoznak, de mindkettő nagyon jó vétel a maga nemében. A Bezior rollere jó teljesítményt, sok-sok megtehető kilométert és pár jó kis extrát kínál igen kedvező áron, a rádiótávirányítós etetőhajó pedig a horgászoknak nyújthat nagy segítséget, a hazainál jóval, de még a kínai áraknál is picit kedvezőbb áron.

A Bezior rollerét most igen kedvező áron tudjátok megrendelni a Tomtop oldalán, az ára a mostani akcióban 139 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amiben már benne van a szállítás és az áfa is, és szerencsére európai raktárból küldik, így gyorsan megérkezik.

Okos, távirányítós etetőhajó

Anno mikor még párszor elmentem horgászni gyerekkoromban a halak beetetését úgy oldottuk meg, hogy kézzel próbáltuk minél messzebbre bedobni az etetőanyagot, de a profibbak csúzlit használtak ilyen célra. A modern technika ide is erősen begyűrűzött, mert most már sokkal elegánsabban, és persze hatékonyabban tudjátok ezt megoldani, ráadásul a Tomtopon akciósan kapható RC hajó segítségével ezt kedvező áron tehetitek meg. 

Nekem a horgászat egyik fénypontja biztosan az etetés lenne ezzel a hajóval, de én odavagyok mindenfajta távirányítós dologért. A kis hajó el tud szállítani akár 2 kilogrammnyi rakományt 400-500 méterre is, ott kioldani és visszatérni hozzátok. Két rekesze van, így egyszerre kétfajta elemózsiát is tud vinni, a profi távirányítója segítségével pedig pontosan oda tudtok vele navigálni, ahova terveztétek. Kapott két darab LED fényt is, így éjszaka sem veszítitek szem elől. Az aksija kapacitása 5200 mAh, ezzel több kört tud abszolválni mielőtt lemerül, ha ez mégis megtörténne a hozzá kapott töltő segítségével tudjátok feltölteni. Attól se kell tartani, hogy a hajócsavarra hínár tekeredne, mert azokat egy műanyag rácsos burkolat védi. 

A kishajót jelenleg akciósan 30 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok beszerezni a Tomtop weboldalán. Ebben az árban már benne van a szállítás és az áfa is, és ezt is EU raktárból küldik, így hamar meg is érkezik a rendelés leadása után.

hirdetés