hirdetés

Tomtop akciós termékek mára, van itt minden

Lézergravírozó, láncfűrész, okosóra jó áron

hír
Tomtop akciós termékek mára, van itt minden 1

Forrás: Tomtop.com

írta: Norbi
2022-06-27

Általában a Tomtoptól ritkábban hozunk nektek ajánlatokat, pedig ott is előfordulnak jó kis akciók, picit most szemezgettünk az ajánlataikból, három terméket ki is emeltünk nektek. Az egyik egy igazi kedvenc volt nemrégen, ami nem más, mint a két aksival a csomagban érkező kínai láncfűrész, ezenkívül a Mibro A1-es okosórája és az Atomstack bivalyerős lézergravírozója is jó áron érhető el.

Akkumulátoros láncfűrész

Régebben igazi slágertermék volt az egykezes láncfűrész, amit nagyon olcsón lehetett beszerezni. Most újra megtaláltuk a Tomtop oldalán, sajnos a kedvezőtlenül alakuló dollár-forint árfolyam nem tett jót az árának, de talán még így is „megérős”. Természetesen, mint azt már többször elmondtuk, itt nem egy teljes értékű láncfűrészre kell gondolni, hiszen a láncvezetője 10 centiméteres. Így nagyjából 6-7 centiméter átmérőjű fákat tud átvágni, tehát nem ezzel fogunk egész fenyőfákat feldarabolni, de gallyazni, cserjéket kivágni remekül lehet vele. A 800 wattos motorja biztosan elég ezekhez a feladatokhoz, a láncos megoldás pedig garancia arra, hogy nem szorul meg a fűrész. A gép akkumulátoros, ami nagyon jó, mert nem vagyunk a munka közben konnektorhoz kötve. A szettben ráadásul két akku van, így gyorsan válthatjuk őket, és máris tölthetjük a lemerültet, miközben a másikkal tudunk dolgozni. Azt is meg kell említeni, hogy akkura írt adatok (1,2 AH, 21 V) nem feltétlenül tükrözik a valóságot, de elég sok fát össze tud vágni, mielőtt lemerülne

A 2 aksit tartalmazó csomag ára most 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a Tomtop oldalán, ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, EU raktárból érkezik gyorsan. Érdemes sietni, ha egy ilyet szeretnétek, mert az ajánlat csak az első 160 darabra vonatkozik. 

Mibro A1

A Mibro okosórái egész jó minőséget képviselnek, számtalan szolgáltatást nyújtanak, általában az áruk is igen kedvező, nincsen ez másképp az A1-el sem, ráadásul most a Tomtop oldalán még olcsóbban be tudjátok szerezni ezt a jó dizájnnal rendelkező, vékony szerkezetet. Az óra vastagsága mindössze 5 milliméter, a fémház ellenére a súlya is csak 46 gramm, kijelzője 1,28 colos. A Mibro A1 természetesen vízálló, méri a véroxigénszintet, pulzust, figyeli az alvásotokat, megjönnek rá az üzenetek, jelzi, ha hívásotok van. Beépített akkumulátora 270 mAh, amivel nagyjából 10 napos üzemidő érhető el, alap módban ez akár 45 nap is lehet, de akkor ugye nem tudjátok kihasználni az óra remek funkcióit.

A Mibro A1 ára a jelenlegi akcióban 11 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az árban már az áfa és a szállítás is benne van, ugyan a cég kínai raktárából érkezik, de a cég ígérete szerint így is nagyjából 15 nap és a kezeteken lehet. 

hirdetés