hirdetés

TomTop ajánlatok tél végére

Leértékelt nyakmasszírozó és sícipő tartó táska vásárolható

hír
TomTop ajánlatok tél végére 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-02-19

Ha szerettek síelni, vagy nyakfájósak vagytok, a TomTop mai ajánlata nektek szól. Leértékelve vásárolhattok most nyakmasszírozót és egy 65 liter űrtartalmú sícipő hordozó táskát is, ami elnyeli az összes kiegészítőt a rekeszeiben. A masszírozón 15 erősségi fokozat és hat féle program között választhattok, de a legkellemesebb funkciója, hogy 42 fokos melegben tartja a nyakatokat.

A TomTop kínálatában most 4600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerepel ez az akciós nyakmasszírozó eszköz, maximum 30 munkanap alatt ingyenesen kiszállítják.

Sícipő hordozó táska

Ez a hátizsák párnázott fogantyúval rendelkezik, hogy minél kényelmesebb viselet legyen a sízés vagy snowboardozás közben. Hatalmas, 65 literes űrtartalma lehetővé teszi, hogy könyen elnyelje a sícipőket, de emellett az elülső zsebben és az oldalzsebekben minden felszerelés elfér, beleértve a szemüveget, kesztyűt,  telefont és a kulcsokat is. Erős szövetből készült, úgy tervezték, hogy egy esés alkalmával is mindent megvédjen. A mérete 53x38x33 cm, és 1,2 kg-ot nyom.

A TomTopról szállítási díjjal együtt 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni.

hirdetés