hirdetés

Creality 3D nyomtatók a TomToptól

Három modell kuponozható

hír
Creality 3D nyomtatók a TomToptól 1

Forrás: TomTop

írta: Bagi
2023-10-09

A Creality 3D nyomtatói a minőségükről híresek, a TomTop mai válogatásában találtok olcsóbb és drágább megoldást is. Az Ender-3 V3 SE pénztárcabarát eszköz, a K1 széria már komolyabb felhasználásra is alkalmas pontos működésével és extrém sebességével, a K1 Max pedig a nyomtatható tárgyak méretét is kimaxolta. Most mindhárom modellre kaptunk kupont, és persze extra költségek nélkül vásárolhattok.

Creality K1 és K1 Max 3D nyomtatók

A Creality K1 egy nagy sebességű nyomtató, mindössze 0,03 másodperc alatt éri el a 600 mm/s sebességet, a kétfokozatú extruder 40 másodperc alatt melegszik fel 200 fokra, és azonnal megolvasztja az filamentet. Maximum 220x220x250 mm méretű tárgyakat készíthettek vele. A kétmagos, 1,2 GHz-es CPU gyors nyomtatást tesz lehetővé, a 8 GB-os tárhelyen pedig akár 400 modellfájlt is tárolhattok. WiFi-n vagy RJ45 Ethernet porton keresztül csatlakoztathatjátok a készüléket a hálózathoz, így a Creality Print szoftverrel vagy a Creality Clouddal számítógépről vagy telefonról vezérelhetitek és nyomon is követhetitek a nyomtatást.

A felhasználói felülete könnyen használható, az automatikus szintezést egy gombnyomással beállíthatjátok. Azonnal leáll a működés, ha valami hiba adódik, és erről természetesen értesítést is küld. Strapabíró alumíniumötvözet vázának meg sem kottyan a tempós nyomtatás, a nyomtatófejben található G-szenzor méri a nagysebességű nyomtatás rezonanciafrekvenciáját, és automatikusan behangolja a nyomtatót annak csökkentése érdekében.

A K1 Max is a hihetetlen, 600 mm/s sebességre is képes, a maximális sebességig mindössze 0,03 másodperc alatt gyorsul fel, így akár tizenkétszer gyorsabb, mint egy hagyományos 3D nyomtató. A sebességet az erőteljes kétmagos CPU és a legújabb, saját fejlesztésű Creality Print támogatja. Az új kerámia fűtőtest azonnal megolvasztja a különféle filamenteket, a kétfokozatú, közvetlen meghajtású extruder teljes adagolási áramlást biztosít akár 300 fokon. A frissen nyomtatott modellt két ventilátor gyorsan hűti, az egyik az irányított fúvókákkal ellátott nyomtatófejen, a másik pedig az építőkamrában. A modell megkeményedik, mielőtt bármilyen vetemedés bekövetkezhetne.

A K1 Max-ot szállítás előtt összeszerelik és kalibrálják, így a dobozból kivéve azonnal nyomtathattok vele. A fűtőágyban található érzékelők automatikus szintezést biztosítanak, míg az AI LiDAR millió ponton pásztázza az ágy dőlését a pontosabb szintezés érdekében, emellett a nyomtató AI kamerát használ a meghibásodás, idegen tárgyak, törmelék észlelésére. Fűtőágya mindössze 90 másodperc alatt 60 fokra melegszik fel. Ezenkívül rugalmas munkafelületet alkalmaztak a modell könnyű és gyors eltávolításához. A 300x300x300 mm-es nagy nyomtatási méret lehetővé teszi, hogy még több féle dolgot hozhassatok létre.

A Creality K1 3D nyomtatót a CRK1  kuponnal 182 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a K1 Max modellt a CRK1MAX  kuponkód használatával 287 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Mindkét típust szállítási költség mentesen, német raktárból küldik.

hirdetés