hirdetés

Tessan USB-s konnektorelosztók a Banggood kínálatában

Aliról még mindig olcsóbb

hír
Tessan USB-s konnektorelosztók a Banggood kínálatában 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-10

A Tessan elosztóival már egy ideje szemezünk az Aliexpressen, és most megjelentek a termékeik Banggoodon is. Az árazásuk kifejezetten baráti, és a minőségre sem panaszkodik az internet népe. A cég kifejezetten elosztókra és utazós adapterekre specializálódott, és ebben a témában viszonlyag sok termékkel rendelkeznek. A Banggoodon négy termékkel képviseltetik magukat, amik hasonlóak ugyan, de mindegyik egy kicsit másmilyen. Amiben viszont még fejlődnie kell a webshopnak, hogy egyelőre elég drágán mérik ezeket a portékákat, mert egytől egyig olcsóbban megvásárolhatók Aliexpressről.

Tessan USB-s konnektorelosztók a Banggood kínálatában 2

Forrás: Banggood.com

Tessan TS-301-DE

Ez a modell egy kockaelosztó, amin van három darab 230 voltos csatlakozó aljzat és három darab USB port. Az egyszerű használhatóság kedvéért bekapcsológomb, és visszajelző LED is került rá. Amire figyelni kell, hogy a maximális terhelhetősége 2500 watt, tehát ne erre kössük rá egyidejűleg a hűtőszekrényt, a mosógépet és a hősugárzót.

Jellemzők
Feszültségtartomány: 100V-250V AC
Tömeg: 280 g
Max. terhelhetőség: 2500 W
Felhasznált anyagok: ABS + PC (tűzálló)
Tanúsítványok: ROHS, CE
USB kimenetek: 3 db, 5 V/3 A

Ár (szállítással együtt): 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Aliexpress ár: 6700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Tessan USB-s konnektorelosztók a Banggood kínálatában 3

Forrás: Banggood.com

Tessan TS-301-DE (wired)

Megszólalásig hasonlít a fentebbi termékhez, csak éppen annyi különbséggel, hogy nem közvetlenül kell a konnektorba dugni, hanem van egy másfél méter hosszú kábele.

Jellemzők
Feszültségtartomány: 100V-250V AC
Tömeg: 483 g
Max. terhelhetőség: 2500 W
Felhasznált anyagok: ABS + PC (tűzálló)
Tanúsítványok: ROHS, CE
USB kimenetek: 3 db, 5 V/3 A

Ár (szállítással együtt): 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Aliexpress ár: 7100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Tessan USB-s konnektorelosztók a Banggood kínálatában 4

Forrás: Banggood.com

Tessan TS-323-DE

Más a forma, és más a tulajdonsága is, mint az előző két terméknek. Bár ugyanúgy 3 konnektor és 3 USB port van rajta, mégis nagyobb a terhelhetősége. Ezt már 3600 watt teljesítménnyel is megkínálhatjuk, és még az elrendezése is praktikusabb. Sajnos a kapcsoló lekerült erről a modellről.

Jellemzők
Feszültségtartomány: 100V-230V AC
Tömeg: 140 g
Max. terhelhetőség: 3600 W
Felhasznált anyagok: ABS + PC (tűzálló)
Tanúsítványok: ROHS, CE
USB kimenetek: 3 db, 5 V/2,4 A

Ár (szállítással együtt): 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Aliexpress ár:  6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Tessan USB-s konnektorelosztók a Banggood kínálatában 5

Forrás: Banggood.com

Tessan TS-325-DE

A kisebb fogyasztókhoz tervezték ezt a modellt, hiszen ebbe csak lapos, földeletlen dugókat csatlakoztathatunk, ilyenek pedig töltőkön, lámpákon és egyéb nem túl energiaigényes eszközökön vannak. Ilyen konnektorból viszont került rá négy darab, és még két USB port is van a tetején. A terhelhetősége nem véletlenül nem túl nagy, de a 2300 watt is elégséges.

Jellemzők
Feszültségtartomány: 110V-250V AC
Tömeg: 150 g
Max. terhelhetőség: 2300 W
Felhasznált anyagok: ABS + PC (tűzálló)
Tanúsítványok: ROHS, CE
USB kimenetek: 3 db, 5 V/2,4 A

Ár (szállítással együtt): 9600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Aliexpress ár:  5100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés