hirdetés

Termékek a hétvégi kikapcsolódáshoz

Egy etetőhajó és egy elektromos bringa a Cafago ajánlatában

hír
Termékek a hétvégi kikapcsolódáshoz 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-07-21

Most két élvezetes hobbihoz ajánl cuccokat a Cafago. A pecásoknak ismét egy jóárasított etetőhajót szánnak, a kicsit mozgalmasabb elfoglaltságra vágyóknak pedig itt egy elektromos bringa. De a legjobb, ha kigurultok a tóhoz a bicajjal, hiszen így mozogtok egy keveset és még a környezetet is véditek. A cuccok szállításához egy praktikus csomagtartó is a rendelkezésetekre áll.

Yadea YT300 elektromos kerékpár

A Yadea 20 colos elektromos meghajtású bringa egy 250 W teljesítményű OKAWA motorral és egy 7 sebességes váltóval érkezik. Ideális a napi ingázáshoz, de kirándulni is nyugodtan elindulhattok vele. Használhatjátok tisztán elektromosan és rásegítéses üzemmódban is, nagyjából 60 km-t tudtok vele megtenni, maximális sebessége pedig 25 km/h.

Levehető akkujának hála könnyen tudjátok tölteni, a 36 V 7,8 Ah-s erőforrás teljes töltése 4 órát vesz igénybe. A keret alumínium ötvözetből készült, a magasságotokhoz könnyen beállítható, maximális terhelhetősége 120 kg. Egy hátsó csomagtartót is kaptok hozzá, ezen akár 15 kg cuccot is tudtok szállítani. Az állítható 12 V-os LED fényszóró és a hátsó lámpa gondoskodik a biztonságos éjszakai bicajozásról. Nem kell félnetek, a felfröccsenő víztől sem, teljesíti az IPX5 vízállósági szabványt.

Németországból, ingyenes szállítással érkezik, 209 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, és már semmilyen extra költség sem terheli.

hirdetés