hirdetés

Térjetek haza tiszta lakásba a kempingezés után

Robotporszívó és felfújható sátor a Cafago aktuális ajánlatában

hír
Térjetek haza tiszta lakásba a kempingezés után 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-08-07

Milyen kényelmes, amikor az egész heti vadregényes kempingezés után a frissen takarított lakásba tértek vissza. A Cafago legújabb ajánlatával a nyaralást és a porszívózást is egyszerűbben tudjátok megoldani, hiszen egy Xiaomi robotporszívót és egy felfújható sátrat ajánlanak a figyelmetekbe. Mindkét termék villám akcióban vásárolható meg, német raktárból, és ingyenes szállítással küldik őket.

Felfújható kétszemélyes sátor

A Cafago egy tartós és vízálló anyagból készült felfújható sátrat ajánl a figyelmetekbe. A szellőző tető, a hat szúnyoghálós ablak és a a két cipzáras ajtó jó légáramlást biztosít a forró nyári napokon is. A csomagban található pumpával 5-10 perc alatt felfújhatjátok a két darab szelepen keresztül. A cölöpökkel és az erős kötéllel könnyen rögzíthetitek, hogy el ne vigye a szél. A leeresztése ugyanolyan kényelmes mint a felfújás, a tárolótáskában kis helyet foglal és könnyen tárolhatjátok. A sátor mérete 300x200x200 cm, de a táskában csak 74x42x39 cm helyet foglal el, súlya nincs 15 kg. 5-8 ember befér, de alvásra csak két embernek lesz alkalmas.

A Cafagoról 131 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, és extra költségek nélkül szállítják.

hirdetés